-

Vissa följer sina män, andra följer sina drömmar.


-

Play the moment
Pause the memories
Stop the pain
Rewind the happiness


arghh...

idag har det fyndats! jag och mamma tog en tripp upp på loppisen och hämtade en sak jag lagt undan. åkte förbi buktikliten som skulle vara öppet men det var stängt, vi ringde och hon hade bara varit lite dålig på att informera om det. vi åkte in på myrorna istället då, tänkte hitta lite skrot kläder till dagis men det hittades ingenting sånt, men alltid annat skrot som man plockar med sig. blev bara bra grejer idag och ångrade inte något köp när vi kom hem, vilket jag ibland brukar. tack för dagen mor!
-
åkte senare på ica och handlade lite nödvändiga saker och annat gott. till middag lagade jag soppan och den blev rätt lyckad. till kvälls blev det langos.. mmm! sitter här nyduschad och väldigt irriterad.. röd vecka. värt att notera, ni vill inte vara i min närhet på en vecka. jon skjutsar folk till stan och jag väntar här.. ska tända lite ljus för spel ska bli av när han kommer tillbaka. härliga helg. nästa blir det fart.
-
vill slänga in att vi saknar lina, jimmy och milan galet mycket! :(


ohoj..

tackar tackar. min supersnällasilverbebis la en riktig dyng på mig tidigare idag. märkte någon blött på min arm men tänkte inte mer på det medans jag höll honom i famnen, när jag sen lägger min hand på hans rygg. ja, ni vet. mamma la en blandning av panik- skrik- skratt, jag sprang upp och slängde honom i badet. tack för dessa bajsdåliga byxblöjor av icas egna märke. aldrig igen! men ungen sket små diamanter, ja det var där dom hade tagit vägen från lilla skålen i fönstret i köket. ha. annars har han ätit schampo idag, jag i världens panik sprang ner till mamma, ungen i famnen och jon i telefonen. ringde 112 - giftinformationen. det var ingen fara, men inte bra om han kräktes. han kan ju öppna alla dörrar nu vet ni. nu har jag stängt in alla duschgrejer i en låda.
konstigt nog så känns det nu lite skönt att han ska börja på dagis faktiskt. trodde aldrig att jag skulle säga det.. men jag ljuger inte, det ska bli en aning skönt! är jag en dålig mamma för det? nej.
-
handlat lite mat idag, men glömde det jag haft i tankarna hela dagen. den soppan som farmor gjorde vid vårat besök där ute.. typsikt, imorgon blir det en till sväng. ska handla lite kläder inför dagis också. vips så kan han inte ha ett enda plagg längre. växer som attans nu.
-
ska kila ner till mor och gå igenom mina scrapbooking grejer och fynda lite mer i hennes lådor nu.
-
JAG ÄLSKAR DIG MIN VACKRA TROTSBEBIS


cirkus skratt

idag var vi på cirkus, cirkus skratt hette den. var faktiskt helt okey, lite inslag av något nytt som man inte sett förr. annars brukar det ju faktiskt vara rätt tråkigt att gå då det bara är samma samma samma hela tiden. kan nog faktiskt säga med iallafall 90% sanning att den var bättre än dom där maximum och brazil jack. tackar jossan och meja för dom roliga timmarna. zion var helcool, lugn som en filbunke. satt som en liten ängel längst fram där och bara tittade på alla clowner och hästar som for fram och tillbaka. jo visst lite fick vi muta honom men sällan, med majskrokar och popcorn så sitter vi stilla säg.
-
annars inget alls idag, jo jag var ner till mamma idag och fick tre jättefina lyktor till vardagsrums fönstrena, ett måste att lägga ut bild på! super söta och dom är verkligen.. jag!
-
nu rör sig snarkmonstret brevid mig, dags att stänga ner för han blir nog irriterad av knappandet.. han är ju faktiskt en arbetande man nu, eller en man med arbete och ska upp klockan 6! det ni, det är inte illa för att vara jon! och att ha klarat av det några dagar nu, applåder. håll fast.
.
godnatt!


kort..

många dagar utan internet nu för morsan har varit uppe hos pelle. det är dags att beställa eget nu, men vad, vilket? hm.. har inte gjort allt så mycket i helgen, minns inte något faktiskt. också ett hm.. jo jag klippte fanny och ante innan skolstart. har varit väldigt promenadig också, en dag gick jag och zion långprommis 3 gånger, då vi inte hade något bättre för oss ha! igår gick vi till loppisen som det var väldigt länge sedan vi var och hälsade på, tråkigt bara att det inte är så många utav dom roliga människorna kvar.. nå, jag fyndade det ni ser på bilden, tog och målade om den vit igårkväll och nu står den snyggt och charmigt i mitt sovrum.
-
-
återkommer. är så trött på den jäkla skallebanken jag haft sen igår?
så har inte lust till mycket just nu.


glömska...............

världens dåligaste samvete har jag haft idag.. hur lyckades jag glömma bort att jag skulle bort till pappa och vara med ungarna en sväng? hur...... har så ont i hjärtat. låt mig svära, FAN! hade ställt på påminnelse men som vanligt med min telefon så funkar det inte ibland och typiskt inte idag. också hade jag en massa samtal och papper att skriva imorse också, men det är ingen ursäkt ändå! låt mig igen..... fan fan fan! aja.. men dagen flöt ändå. hade massvis att göra på förmiddagen, vilket jag inte trodde. senare åkte jag och lina in till selånger för hon sa det öppnade 12, vi gick omkring där och köpte lite men fick sen höra av mattias att det öppnade 5.. linas fel! ha. så vi åkte iväg någon timme till lina och bastian, mysbäsen! vi blev självklart bjuden på te, tetanten lina, men gott gott! hon följde med oss tillbaka till selånger då det hade öppnat, gick en stund sen åkte vi hem. imorgon blir det en sväng till.
köptes 14 strumpor, 5 trosor, en snygg sjal till zion, krydda och chips. toppen!
-
ikväll sitter jag här och funderar faktiskt på att gå och lägga mig, har överansträngt min skalle idag känns det som så jag sitter här med skallebank, sängen lockar som mest. kanske ska gå ner till mor en stund och tigga ett piller.
här ska jag inte sitta iallafall. vill ha en film att somna till, kanske har någon jag inte sett på länge.
-
pappa eller therese ring mig om ni ser detta, har inga pengar på luren.
gammal bild. jag fyllde 18.


pust..

igår var jag på birsta en sväng med sara, maria, amanda, fanny och såklart zion. lill gubben fick lite kläder av faster, en skinnjacka som var asball! den kommer vara så snygg nu i höst! längtar tills jag får svepa den om honom och vi går ut på en promenad...med den snygga jackan! efter birsta for jag och amanda och köpte löshår och sen hem till mig och sydde fast microringarna, trodde inte att vi skulle hinna sätta i håret också men det gick fort och resultatet blev jätte fint och hon blev nöjd!
-
idag vaknade vi vid 9 och det är det tidigaste på väldigt länge men det var faktiskt skönt att kliva upp då, för vid 1 idag kändes det som eftermiddag. alltså lika med att dagen blev mycket längre. vi åkte ut till farmor och farfar och myste. dom bjöd på lunch och satan vilken god soppa!! självklart snodde jag receptet. aldrig ätit någon godare. blev lite fika sen också efter att barnen fått leka av sig. therese och ungarna kom ut en sväng dom med. när vi kom hem tog vi fram cyklarna på en gång och drog iväg ända bort till pappa, blev kvar där i säkert mer än en timme och sen var det nog, ungarna skulle i säng och jag trampade på fort och sara försökte hänga på. hemma. lagt zion i säng nu. imorgon väntas att vara barnvakt ett tag sen iväg på lite saker. nu ska jag nog.. ta ett bad eller så. kanske äta något? japp och det blir prio ett.
-
grattis till jobbet jon :)


check!

jag orkade med all tvätt idag yes! och städningen gick bra med, skulle egentligen ha hunnit med att rensa lite skåp också men det får ligga vilandes några dagar tills då jag hittar orken igen. jag har varit väldigt duktig idag och jag känner mig nöjd. jag hann till och med sy ett par nya gardiner in till sovrummet. då jag lagt zion för kvällen städade jag ur tvättstugan, plockade undan poolen för sommarn och sen gick jag in till mamma och vi låg på hennes säng ett tag och pratade. verkligen mysigt och skönt för min överansträngda kropp. imorgon väntas träningsvärk ha. fick äta biff och sallad hos mor, super gott sen såg vi på lite tv innan jag gick upp. nu ligger jag här och har nyss hoppat ur duschen. gjorde hårinpackning som nu var länge sedan och mitt hår lär älskar det! skrubbade kroppen in på benen kändes det som, smorde in mig med olja så imorgon vaknar jag upp len som en bebis. ett av det bästa jag vet är att vara riktigt ren, ha nytvättade sängkläder.. krypa ner och gno in sig i täcket! har plussat på med två kuddar i sängen också.. längtar till läggdags, men har ännu lite kvar att göra vid internet.

mammas älskade hjärtebarn, du är bäst!


och vagnen går bra? -ja

okey, så zion sov till halv 1 idag. hm. trodde inte bara för att han gick och la sig klockan 10 igår, att han skulle sova mycket längre än vanligt så jag ställde ingen klocka. jag fick till och med gå in och väcka honom. ha! sen skulle han sova en till sväng på dagen men det fick bli en kort sväng. somnade fint ikväll också, gullebarnet mitt!
-
började dagen med kaffe hos kära mor och sedan kom fanny förbi och stannade hos oss i några timmar. vi var bort till pappa en sväng och hämtade en utav två vagnar. tog en premiär runda med den på kvällskvisten och tjohej vad bra den går! jag blev plötsligt så sugen på en frisk långpromenad varje dag, med start imorgon! eller kanske i övermorgon.. jag har nämligen några många kilo tvätt som ska röjas undan. ska tvätta upp hela min garderob och sängkläder, härligt.. sen ska jag få ett skinande rent hem på det, och röja undan lite här utanför. fullt upp imorgon minst sagt.
-
duschen nu och sen hoppa i min stora sköna säng.


födelsedagsbarn x4

igår var det en både roligt och tråkig bilresa ner till bjuråker. när vi väl hittat dit efter mycket om och men, fast egentligen körde vi rätt hela tiden.. nå, möttes av glada människor, en mindre glad var lille milan som var trött men söt ändå. vi slog oss ner och åt en underbart god middag med potatissallad och gratäng till skinka och kött, gött bröd, god sallad m.m.. smörgåstårta bjöds det också på, den smakade vi inte för än idag (vi fick en stor bit med oss hem). kvällen bjöd på presentöppning blandat med härliga vitsar och historier, kareoke blandat med tondöva röster. partyfolk blandat med lamfolk. det blev en tidig kväll, kring 11 började vi städa och plocka undan allt i lokalen. vid 12 var vi påväg hem, men gjorde ett stopp hemma hos carina och henning. hemma kring halv 2, glömt nyckeln hos mamma och sån tur var låg hon ännu vaken vid mitt samtal och kunde lägga ut den åt oss. zion hade sovit väldigt bra hemma hos momme sin, skönt!
-
idag klev jag upp kring 9, gick ner och knackade på mammas dörr och tänkte hämta hem mitt hjärta men ingen öppnade så jag gick upp och gjorde ett försök i att somna om, misslyckat. skickade sms och jag fick komma ner. dom hade varit vaken.. skjutsade mamma in till stan och sen drog vi hem på ronjas kalas där det bjöds på fika ute på baksidan. sen plötsligt fick jag bråttom in och fixade fram kläder och allt vad som behövdes göra innan jag drog iväg till pappa.
-
pappa fyllde år i tisdags och therese idag så där var det dubbelkalas. mycket folk och fler trillade in. pappa kockade ihop en kyckling wok med massa gott, det satt fint i min tomma kista. det skålades, öppnades paket, snickelisnackades och lite sånt därnt. mot kvällen drogs det ihop till 6-kamp. dom grenar jag minns var, fylla stor petflaska med vatten som vi fick springa o hämta i mugg. kasta sko, sandal och stövel i balja. penna-snöre-bil, snurra in bilen i mål. kasta handske bellan benen och över sig. suga i sig öl med sugrör och med en bärplockare kasta golfboll i en hink. haha vi ledde stort och fint till en början, jag hivade in en poäng på kasta boll med bärplockare då ingen annan gjorde det! oo! men vi slutade som tredjeplatsare konstigt nog! underbar dag och kväll!
-
zion blev vaken till klockan 10 ikväll så jag undrar hur natten kommer att se ut.. nu ska det ses film. godnatt!
zion fick napp idag.. en fet godispåse,


basic baby

idag var dagen då vi fick tag i recept och vällingen! men det var ingen enkel match det heller. åkte bort till pappa för att ringa därifrån, ringde och ringde men dom hade ingen förbaskad telefontid idag.. sen försökte jag gå andra vägar men då kunde dom inte få tag i någon eller så var det aldrig någon som lyfte på luren. slutade med att jag blev så förbannad så jag satt som ett litet barn på pappas balkong och grät. jag tog sen bilen in till sjukhuset och röt i åt hon som satt i receptionen, och på gröten så tog det lång tid innan hon satte sin rumpa där också.. nå, hon skulle skicka iväg något till docktorn och så skulle vi få receptet förnyat.. men. alltid ett men. fick efter någon timme sådär ett samtal om att jag måste hämta det på sjukan.. hurray vad glad jag blev då! hmm.. men väl där så kunde jag faktiskt le igen, vi gick glatt bort till apoteket och  hör och häpna, vällingen var slut?? alltså skojar någon med oss? .............
vi åkte till trogna birsta och där fick vi ut hela 12 burkar i guld. ja, dom har gjort dom snygga också. nu är detta historia och hoppas detta inte upprepas mer.
-
zion är så duktig så duktig, bara välling finns. han somnar på stört och inget gnäll. han vet rutinerna, frågar jag om han vill sova så går han till toan där vi ska byta blöja, borsta tänder och lotionera kroppen en aning. sen till köket för att mama ska göra välling, sen sängen och där får jag puss och kram. jag bygger den koja han vill ha om natten, slår på bamse eller mumin och säger godnatt. sen sover han som en stock. jag passar på att njuta medans det inte är någon trots på den fronten. nu har dom onda tänderna slutat värka så nu är ju allt som vanligt igen också. finaste bebis vad jag älskar dig.
-
från det ena till det andra, så har jag ju lagt ut annons på zions kära vagn nu, och det känns sorgligt. för pengarna tänkte jag köpa en snygg säng till honom istället och kanske något mer smått, vill skämma bort min krake med lite annat än kärlek ibland med. har ju en liten blå vagn som är sån där dra-iväg-snabbt-åk och vagnar får jag av pappa och therese. en till dagis och en super snygg emmaljunga i snorgrönt. oho! zion ska rulla det bästa.
-
mamma lyckades köra på mig med soffan?
men jag grinade mer när jag fick det stora plåstret på det lilla såret.


arggggg..

tack för absolut ingenting sundsvalls skit sjukhus. ingen välling. känt på mig hela dagen att detta inte skulle gå igenom idag heller så jag har verkligen gruvat mig inför läggning. fick en ny napp till flaskan av pappa för att testa den andra vällingen, men zion ogillar! konstigt nog är det ändå tyst i hans lilla rum just nu. har han lyckats somna ändå tro? lite skrik hörde jag när jag gick ut därifrån men sen inget mer. dock ska detta vara en hel natt helst! men typiskt nog så lär det vara värre än vanligt bara för det. soooov snälla lilla älskling.
-
på förmiddagen (vi sov till 11!!!!) hade vi så tråkigt, zion hjälpte mamma med klädval. ibland orkar jag inte stå och välja själv då jag har en sån där byta-om-hela-tiden-dag så zion fick dra tag i en tröja och den fick det bli. ringde till linda med twins och vi fick gärna komma förbi, och så fick bli! drog iväg till ljusta och blev kvar där i någon timme iallafall, tills då jag blev så stressad över vällingen. hennes små bebisar är ju så galet söta! men med 3 ungar som pratar och låter hela tiden så fick vi inte så mycket tid för prat själva men vi bestämde att vi skulle ta igen det imorgon eller en annan dag.
-
efter trippen till pappa för att låna telefon så kom jag hem och blev bjuden på mat av syster, verkligen super gott! potatis, fläskfilé och någon god sås! ja, och nu ligger jag här helt slut faktiskt. ska vänta in mörkret och sen tända ljus, slå på en film eller läsa en bok.
-
han är inte dum mitt guldkorn..


LÄS

http://bissy.blogg.se/2010/june/ )
läs, jag kan inte säga njut. ta till er hennes blogg och allt vad hon skriver om. jag gillar denna tjej starkt för att hon är så stark. tanken slog mig medans jag satt och läste igenom hennes blogg, tänk om det var jag? man kan ju eller ska egentligen aldrig säga aldrig men tusan jag skulle nog aldrig klara av det som hon går igenom. eller skulle jag? skulle man helt plötsligt hitta den där styrkan även om man annars inte alls är så stark, jag vet inte alls för det hon går igenom är så svårt att förstå. hon gör det så bra, jag blir glad av att läsa dom dagar hon mår bra, då hon ser ljust på allt, självklart finns dom dagarna som allt bara är koblaja också. äh ni får ta och läsa själva tycker jag.
-
jag vill kunna lova att jag aldrig ska ta något eller någon för givet igen och att jag aldrig ska klaga på mitt utseende eller hur jag lever mitt liv. men det går inte, för jag vet att jag kommer att upprepa det ett par tusentals gånger under mitt liv. men hon får mig verkligen att tänka efter på hur människan ser ut och beter sig i dagens samhälle, när det egentligen finns så mycket annat viktigare att lägga energi på. inte för att denna söta och starka lilla tjej ska ni vet.. 2-bokstäver-ordet. men det kan ju faktiskt också hända vem som helst, när som helst och hur som helst. fy... varför är vi så elaka med varandra, varför bråkar vi och förstör världen? nä ni, om jag fortsätter skriva så kommer jag bara ramla in på allt möjligt, så jag måste nog avsluta nu och istället försöka sova.


stinkbollar

  • idag har jag fått undan lite av det som skulle ha gjort i slutet på förra veckan! plus att pappa skjutsade mig för att hämta bilen förut och den snällaste tankade åt mig också! gulle dig! grattis på både pappa och ronja som fyller år idag! hurray! lite sur idag är jag faktiskt då jag fortfarande inte fått någon slags bekräftelse på mejlet om receptet.. nu är det kris. fast inatt så har bara en flaska gått åt då min fina unge sov hela natten igenom, kanske börjar bli bra i tänderna nu med. ska försöka knäppa ett kort, ser hur tokigt ut som helst men så sött!
  • känner mig väldigt stressad om dagarna då jag vet att jag har så mycket jag måste göra, men jag är alltid så stressad att jag inte klarar av att göra något av det, hmm.. någon, kanske någon hjälper mig en dag.
  • pott/toaträning har börjat. lilla killen har ju blivit stor nu och jag tycker att han ska få testa att släppa riktiga porslingsglidare nu. helt galet, tycker det har gått alldeles för snabbt allt, att han till och med är i den åldern redan?! jag hinner ju inte med. han har ju börjat prata en massa med och har för sig så många tokiga och nya saker hela tiden. det är lite skrämmande faktiskt.. jag vill att han ska stanna ett tag i den här åldern, allt är så roligt nu och han älskar att leka med mami! just nu ligger han i soffan och sover, och tack vare svtb som fick honom att somna, en sån bra barnvakt ibland då jag är tvungen att göra annat.


hadgobp
tusan vad arg jag blir på sundsvalls sjukhus! går ju aldrig att få tag i sin läkare, då man tror att det nummer man fått ska gå direkt till den person man söker, istället har jon fått lyssna på en jäkla telefonsvarare och bara blivit kopplad fel. om hon sagt att jag ska ringa till henne då vi behöver förnya receptet, då ska det vell gå att göra det också?! nä  nu har jag istället fått skicka ett lite arg mejl och sagt att det är bråttom med receptet. hur ska vi klara av några dagar utan välling? det går inte! och den andra vällingen han kan äta typ enago eller något, den klumpar bara vilken napp man än har! riktigt jävla arg nu! det går bara inte att vara utan hans älskade välling. hoppas dom är snabba med att ordna detta! det är inte precis så att jag var sen heller, hade framförhållning men nu är vi inne på sista burken och det är ca 2-3 flaskor kvar av den!!! tvi på sundsvalls sjukhus!
-zion hälsar


helgen..

jag känner en stor lättnad nu när jag vet orsaken till zions gallskrik om nätterna, och då han gnällt utan vidare på dagarna. jo det har nämligen ploppat upp 3 nya tänder och den 4e på god väg. som jag sagt förut så har det inte varit det lättaste att kika i hans mun då han gärna hugger till, men idag då jag vände honom upp och ner (låter illa men det var på lek) och han gapade så såg jag dom! det har liksom blivit ett hopp, hoppat över 1 tand liksom så dom sitter ganska långt bak. men stora var dom faktiskt. så sött! och nu slipper jag tro eller oroa mig över att det är något annat fel.
-
helgen har varit härlig. i fredags så grillade vi med syster och johan, jag skulle egentligen in till timrå efter det men syster skulle ju självklart besämma den stora grillen i skogen, vilket resulterade i ca 1 ½ timmes försening för att elden inte tog sig. slutade med att vi fick tända på med diesel och det tog ju sin tid att slockna också.. så klockan 10 kom vi in hemma tror jag. jag skulle ha varit hemma halv 11 om jag åkt till timrå så jag tyckte inte att det var sån stor idé.
-
igår kom jag iväg iallafalll, blev bjuden upp till maja och alex för kräftor och förfest, eller förfest med kräftor? nå, hade några väldigt trevliga timmar där uppe, alltid skönt folk att vara med. jon mfl kom senare också och vid 9 knallade vi ner mot timrå för att se nordman, och herrejisses så bra han var. lite klen i rösten men annars så! vi flaxade omkring längst fram och fick känna lite på honom. tillåt mig för ett ögonblick bete mig yngre än vad jag är, jag fick ta honom i handen! jag tycker det är stort. sen blev det lite copycats självklart. dom är ju hur grym som helst! hon rockade med mig! träffade väldigt mycket folk, bara timrå liksom och det var galet kul! folk man inte trodde skulle minnas en men fick varma kramar från alla jag stötte på. pappsen var där med, mysigt! fast idag ångrar jag att jag inte var med honom mer, för det är verkligen super kul att festa med farsan!
-
det blev en tidig kväll faktiskt, jag masade mig hemöver vid halv 12 tror jag, men då hade jag ju liksom varit ute dom där 3 timmarna som man annars brukar på krogen också, så jag tror att min kropp sa ifrån då det gick över tiden. gick hem och jon kom ner till mig som redan hade gått hem sen myste vi någon timme till in på natten och sen sov vi så gott. förstår ni om jag blev glad av att träffa zion idag då, gud så jag saknade honom igår! jag hann inte vara ifrån honom mer än 2 timmar så ville jag bara kramas och pussas på honom.. men jag stod ut och det blev ännu roligare idag när han kom hem. mitt troll vad jag älskar dig!
-
nu, sängen strax.


nope..

idag har jag faktiskt inne hunnit med något av det nämnda.. får försöka klara oss på den välling som vi har i burken nu och sen åka in det första vi gör på måndag och fixa receptet. konstigt det där att receptet var begränsat till 6 uttag då dom vet att zion inte bör äta annan välling.. men vi ska ju faktiskt in om ca 2 veckor och kolla allergin, och jag håller verkligen tummarna! tänk att få se min lilla man få dricka mjölk, äta samma mat som oss, äta en vanlig mjukmacka! hoppas hoppas! för 1 år sedan låg han på 3 mellan skalan 1-5, det kan ske mycket på ett år!
-
och på banken hinner jag inte heller, får skippa det tills på måndag också. jaja.. blev slappt idag med, men ska snart kila över till syster och plocka fram fläskfilé som vi ska grilla senare. sen blir det till att hoppa i duschen och göra sig klar för ikväll då jag förhoppningsvis ska gå med lina på timråland. imorgon ska jag upp till majsan och alex, dom skulle äta kräftor och sen dra ner på timrå, hoppas på en bra kväll även där då det blir lite mer fart än idag.
-
någon som vet varför jag inte kan göra mellanrum mellan raderna??? blir galen.
-
från urkult


fullt upp..

hurrni, det spökar här! det är sant. det är så mycket som hänt sen vi flyttade hit. som verkligen inte går att förklara. självklart är jon helt emot det och säger att det alltid finns en logisk förklaring till allt. men grejen är den att det inte går att förklara, på någe vis! ska skriva en annan gång om allt som hänt här, det är verkligen mysko. fast när det började gå ut över zion så var jag nära att ringa till ett medium (?) men nu är det rätt lugnt, vissa har sina funderingar kring vem det kan vara som gästar här. några nätter nu som zion har vaknat och "lekt" med någon, suttit och pratat som om vi var i rummet med honom. det är verkligen inte likt honom. appropå att vakna så gör han det nu titt som tätt, och jag undrar fortfarande vad det kan vara. dom där gallskriken han lägger av.. kanske mardrömmar vad vet jag, men jag får känslan av att det är något annat. någon värk verkar det heller inte vara.. konstigt det där. dags att byta säng också kanske. fick ju ta bort spjälsängen och slå upp resesängen istället för han fastnade bara med ben, armar och knän hela tiden. ska kolla runt efter en lite större säng men som man kan sätta skydd för så han inte ramlar ut.
-
ska sälja min kära vagn nu också, imorgon ska det knäppas kort och lägga ut på blocket. ska passa på när det fortfarande finns pengar att få för den. faktiskt är det ju så att den inte är speciellt använd heller, i fint skick alltså! och mycket tillbehör osv.. ska istället köpta mig en fin sulky, japp det ska jag! en blå! så det är vad som står på schemat imorgon. ska också in mot timrå på banken, måste ju till sjukhuset med och få nytt recept.. plus att jag ska till lögdö (om vädret vill med sig), och hinna dona inför kvällen då jag ska på timråland.. ser ut som om jag fick ett fullspäckat schema imorgon, suck! nåja.
-
jag ska ta och sova nu, blir jämt så långa nätter nu för tiden? jag vet inte vad jag gör heller, glömmer bort tiden då jag läser runt på internet, jag blir helt bortkopplad.. nåja. godnatt!
-


idag är ingen bra dag..

tappat hjärnan någonstans idag och jag hittar fasiken inte igen den.. sen har jag en sån där dag då ingenting är bra, även om jag bara varit hemma och vetat jag jag bara skulle vara hemma så hittar jag inget bra att ha på mig. bytt om kanske 4 gånger redan. bläsh. alla har ju börjat jobba nu igen också, trist som attans för en själv som är hemma. jag längtar galet tills jag får börja söka jobb och göra något jag med. barnprogram har rullat på teven hela dagen men vem kollar? ingen. jag och zion har sovit fm idag med, skönt och mysigt! fast jag känner att jag inte borde egentligen, blir mer trött då. har ont i kroppen också, nacken helst! kanske hoppar in senare ikväll och skriver något mer vettigt. nu ska vi dra oss ut strax, cykla eller något. måste ju passa på då det sällan är så bra väder som nu.


probs att söva sonen..

inatt var mitt monster helt galen, eller igår kväll vid läggdags. han bara skrek o skrek och jag hade huvudvärk och så sällan som jag har det så blir det jäkligt illa då jag väl får det. så jon fick komma hjälpa.. dock gick inte det heller så bra. ungen ville inte somna, inte alls.. försökte i kanske 2½ timme sen fick vi ge honom en skvätt välling igen trots att vi försöker skära ner på det. ikväll testade jag något annat och satte på en sago cd med mumin, och hittills har det varit tyst så tyst i hans lilla pojkrum och jag kan inte vara gladare just nu. imorgon testar jag även med att ta bort vällingen från schemat. eller ska jag ta det tvärtom? försöka vänja av honom nattvällingen istället för att somna med välling.. hm.. vi får se.
-
vi sov förmiddag tillsammans i min stora säng, han knölade på ett tag men sen drog han tag i min arm och ville att jag skulle smeka honom på ryggen eller bara ta på honom och han somnade på stört! själv låg jag ett tag och bara såg på min lilla gurka, det är ju rätt sällan man får se honom sovandes och jag njöt av stunden tills jag själv somnade.  annars under dagen har jag hjälpt mamma med sängen och stulit lite tvätt tid av henne. städa försökte jag mig på också, var redo för en storstädning och kom en bra bit och zion hjälpte mamma till en början men sen stökade han bara ner så ja la ner det där med att få det riktigt rent.. kanske imorgon, eller om en vecka.. nu ska jag snart tända lite ljus ska bara vänta på att det blir lite mörkare sen kanske sätta mig på balkongen och läsa en bok, det var länge sedan.
-
sett lite filmer på senaste också, sommaren med göran som jag tyckte var bra fast än många säger att den inte alls var värd att se, snabba cash som andra tycker är bra men som jag själv tyckte var väldigt dålig, frontier(s) hmm.. slakt och sånt. rätt bra men ingen jätte bra film.. sett fler men minns tusan inte vilka. wierd.
nu ska jag ha en bra kväll.
guldklimpen


help..

någon som kan med sig om exorcism, hjälp! driv ut, vad det nu är som finns i min son. han är inte sig lik, ett riktigt monster är vad han är..  idag har han rivit halva lägenheten.. trotsar ganska hårt, mamma storstädade ju idag!
gaaaaaa
.. jag älskar honom oändligt ändå.


kort..

helgen har varit väldigt lugn, jag och zion har bara varit hemma och myst tillsammans. igår skulle jag egentligen ut men någon fick visst sin vilja igenom istället, fast inte klagar jag ändå jag fick ju vara med zion. och senare på kvällen så skickade sara och bjöd över mig på balkongmys och vin. så jag tog med mig barnvakten och knallade över och vi hade en väldigt skön kväll med många roliga diskussioner osv. idag så har jag träffat mamma efter att hon kommit hem från pelle.
-
junior, junior, lilla junior är nu borta.. fy så ledsen jag blev igår när jag fick veta. han var en sån söt kisse, så mysig jämt och snäll. enda djuret som jon gillat också då var det verkligen något speciellt med honom. hua...... men han var ju så illa däran så det blev bäst så för honom, men det är så sorgligt! :'/
-
imorgon hoppas jag att kunna vara med sophie och jennie som som kom hem igår från london där hon jobbar och bor. träffat henne få gånger men hon känns som en vän jag känt väldigt länge, genom att sophie pratat och berättat allt vad som händer i hennes liv så har det blivit så. och jag längtar! nu ska jag slänga i mig en av de godaste pizzorna jag ätit och kolla lite på tv tills min lilla älskling vaknar igen! han har sagt så många nya ord nu och försöker gärna så gott det går att härma lättare ord man säger.. kisse, borta, bäbä m.m..
han är det bästa som finns i livet, och vad vore jag utan honom?



RSS 2.0