cirkus skratt

idag var vi på cirkus, cirkus skratt hette den. var faktiskt helt okey, lite inslag av något nytt som man inte sett förr. annars brukar det ju faktiskt vara rätt tråkigt att gå då det bara är samma samma samma hela tiden. kan nog faktiskt säga med iallafall 90% sanning att den var bättre än dom där maximum och brazil jack. tackar jossan och meja för dom roliga timmarna. zion var helcool, lugn som en filbunke. satt som en liten ängel längst fram där och bara tittade på alla clowner och hästar som for fram och tillbaka. jo visst lite fick vi muta honom men sällan, med majskrokar och popcorn så sitter vi stilla säg.
-
annars inget alls idag, jo jag var ner till mamma idag och fick tre jättefina lyktor till vardagsrums fönstrena, ett måste att lägga ut bild på! super söta och dom är verkligen.. jag!
-
nu rör sig snarkmonstret brevid mig, dags att stänga ner för han blir nog irriterad av knappandet.. han är ju faktiskt en arbetande man nu, eller en man med arbete och ska upp klockan 6! det ni, det är inte illa för att vara jon! och att ha klarat av det några dagar nu, applåder. håll fast.
.
godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0