underbara kväll..

så nu ligger jag här med min coca cola cherry, en skål med godis och inte allt för långt ifrån mig ligger mitt sällskap. efter en hel dag på birsta är jag helt slut. får stå ut med ryggont och pina i fötterna en gång i månaden ungefär då ett fullspäckat schema på flera timmar gäller. annars orkar jag gå typ 1 timme. gick med syrran och barnen, älskar att shoppa med min shopaholic till syster. barnen var lugna mest hela tiden och det bara flöt på. fick många plagg med mig hem, rean inne på gina var ju galen så där inhandlades 6 plagg. köpte också present till jimmy som fyller år imorgon och som vi ska åka och gratta, två t-shirts till zion, skor till z, strumpor och tröja till jon, sen blev det lite saker på ikea med. just! skor blev också köpt under dagen.
-
idag fick jag äntligen tag på vanliga jäkla värmeljus som tycks ha varit slut typ överallt? nå, så nu har jag tänt ljus i hela lägenheten, det är så mysigt när det börjar mörkna lite tidigare och då man är lite småfrusen om kvällen. love it! det blir nog förflyttning in till sängen snart, känner att min rygg inte alls går med på att ligga ens en centimeter snett.. ska se om det finns massage att få av karln 1 meter ifrån mig.
-
slänger in ett inlägg imorgon förmiddag också innan mamma och internet åker upp till loböle. ska ju ha beställt eget mobilt, men har inte vågat än för jag vill ha en susning innan om vilket som kommer funka bäst just här. någon som vet? tips?


finemang!

igår hände det grejer här hemma i min fina trea. tänkte ju sätta upp speglarna som nämnt, men fick fler av mamma som också hade mitt namn på sig och då började jag med att sätta upp dom borta i hörnet som var så tråkigt innan, dock känns det lite grötigt och för mycket på en och samma vägg men samtidigt tyckte jag att det blev urgulligt. jag har en helkropps spegel, äntligen! den lilla stolen som tidigare stog där flyttade jag nu till andra sidan sängen, och den ser nu väldigt ensam ut så jag måste få upp något mer där. sen blev det till att dra på lite vit färg på zions "blöjkorg", inte för mycket.. jag vill att det ska lysa igenom lite av sin ursprungliga träfärg. åå vad jag är nöjd! kanske dyker upp fler projekt ikväll. ja, just ja! jag ska ju leta fram mina fina spets gardiner jag lyckats tappa bort(?), sen göra söta lappar. slänger in en bild på dom senare. vet exakt hur jag vill ha dom. frågan är bara om jag har allt material som behövs hemma.....
-
annars, idag har jag och mamma farit runt lite överallt. vi kollade smått på ett hus, eller ja. vi kom inte innanför grindarna men ändå. vi åkte till plantagen, och tur att jag inte visste att jag hade pengar på mitt andra kort då för annars hade jag handlat väldigt mycket. finns så mycket fint där! nå, sen var vi på banken och pratade lån och jag öppnade ett bankfack där zions guldring ska få ligga i 17 år tills han blir myndig. var också på timråbo, vill bara säga att det handlar om grannar.. igen, men nu i huset mittemot. uhm.
-
ja just, vi var ju in en sväng till moster på hennes jobb. hittade ett super fint nagellack, på rea också! visste inte att händerna och naglarna kunde se så "friska" ut! super fint. väldigt lös och lätt att måla på och lite lite vitt blir det, annars blankt och så. ser ut som fransk manikyr också faktiskt, för att det blev ljust i topparna. nå nu har jag rört till det här så inte ens jag förstår vad jag skriver om. ja, så fick jag en jätte bra fotfil och en borste till naglarna, så snäll min moster är! ja men nu ska jag ta och röja upp lite här hemma och sen äta en god middag, senare film och gotta.


älska

njut och inspireras!
http://dengamlaskolan.blogspot.com/
till höger länkar hon till fler härliga bloggar m.m...


natt bloggning om ingenting..

hade tänkt att sy om lite kläder ikväll, men istället hamnade jag nere hos min kära mor för te, prat och lite tv. jag har ju blivit så smal så jag ska sy in lite kläder så att dom sitter bra igen. har börjat äta som en tok nu, och hela tiden typ. men inget verkar ju hända? jaja, ska testa äta dom där shakesen som jon har så får vi se.
imorgon ska jag ta och sätta igång med sovrummet. sätta upp speglarna, och jag tycks få göra det själv.. men det blir nog bra. sen ska jag försöka få hit byrån, dock jobbar pappa imorgon men kanske får tillgång till garaget i någon minut ändå. imorgon kommer troligtvis min baddräkt hem för tredje gången, och ja..tredje gången gillt, eller? hoppas hoppas!
-
ikväll har jag en sån där mammakärlek till grabben då jag bara vill gå och slita upp honom och gosas. blev lite surig på honom förut idag då han puttade ner en vas med massor med små vita kulor i och blommor.. och det var bara för att vara jävlig, så han åkte i säng klockan 7 faktiskt.. har lite smått dåligt samvete, finns ingen anledning egentligen eftersom jag inte blev arg på honom så att jag visade det men att han fick lägga sig då liksom.. jag vill bara krama om honom och få en puss, på tal om puss så gör han det med öppen mun haha så söt. försöker för fullt med att få honom säga bob, då blir farbror emil stolt! :)
slänger in lite blandade bilder.
-
tavlorna låter jag sitta kvar eller byter placering i rummet bara. vänster: pappa och farbror som små. uppe: gamelfarmor och farfar. nere: farmor och farfar när dom gifta sig, så vackra! höger: pappa och thereses bröllop. skulle vilja få det lite nötta stuket på dom nyare fotona, eller alltså på själva papperet, men hur? tur att google är min bästa vän.
-


loböle..

igår blev jag äntligen klar med alla gamla blogg inlägg från lunarstorm. sparat och redigerat, check! ska nu bara köpa lite extra papper och färg till skrivaren sen ska jag dra ut allt, 163 sidor. sen ska jag fortsätta och nästa att spara blir från kra.blogg.se, senare ckra.bloggplatsen.se.. så att allt finns och så att jag slipper ha kvar dom bloggarna och bara ha den nuvarande att hålla koll på.
-
har i helgen varit uppe i pelles hus och varit djurvakt medans mamma och han har varit i sthlm och roat sig. jag och jon byggde en koja till zion, vi skulle egentligen bara slänga ihop något av gamla brädor men det slutade med ett super snyggt resultat. fast än saknas tak och några små detaljer. någon varm och solig dag så åker vi upp och fixar resten. igår åkte vi till jonens mamma för att dona lite med ved, anna och my skulle måla en bod. jag själv, jag latade mig första timmarna. sov till och med förmiddag med zion i soffan, gud så mysigt det var och det tyckte nog han också! få somna i mammas famnen är inte vanligt nu längre.. sen åt vi grillat, galet gott! ska köpa mig en fet köttbit och grilla så fort det blir bra väder, inte blivit så mycket av det denna sommar. ändring!
vi kom hem till rörvägen igen vid 12-1, skönt. vi duschade av oss allt vad vi dragit på oss under vistelsen där uppe och nu är vi rena och fina. zion sover fm just nu, har passat på att dona lite hemma och pratat i telefon. väntar bara på att mamma ska komma hem nu så hon kan brygga lite kaffe åt mig och berätta allt vad dom gjort i helgen.
-
nu ska jag vila en stund innan mitt lilla monster vaknar till liv igen.
det var lite kort och gott om helgen. tråkigt bara att det krockade med lite annat, men det tar vi igen för det dubbla nästa helg istället. visst då?


vad är nu fel...

jag orkar inte ens blogga...
mår så konstigt i kroppen, vet inte alls vad det kan vara.
känns inte som någon förkylning som har hoppat på mig.
har väldigt ont i magen och äggstockarna. och är helt dåsig i huvudet.
aja, hoppas alla andra mår bra iallafall.


hit och dit..

igår kväll så kom sophie hit till mig och det var ju nästan 2 veckor sedan vi sågs senast då det blev massa knas. jisses vad vi längtat efter varandra. vi gjorde inte allt för mycket, vi gick ner i mitt förråd i källaren och rensade lite medans vi letade efter min vattenpipa, i allra sista lådan och allra längst in så fann jag den. trodde att det var helt borta, hittade igen alla tillbehör också! toppen.
-
kring 10-11 idag så åkte jag in till birsta för att möta upp mamma, var snäll och lämnade hennes väska som hon i all hast glömde hemma på rörvägen igår då hon skulle åka upp till pelle. vi tog en liten sväng där på birsta, köpte ett grått ribbat linne till zion och en linnebody i ljusblått/turkos. sen tog vi en fika på café charm. begav mig hemåt till sophie, direkt så åkte vi upp till sörberge och köpte kol och tobak, slängde också i oss en pizza. åkte förbi på tjärn där basse var och fiskade, han hade fått upp en fisk på ca 5 kilo. troligen en gädda? han visste inte själv. zion fick bada en stund sen for vi hem igen då jag fick så nedrans ont i magen, vet inte vad det blev för knas men det har gått över lite nu iallafall, ligger och vilar i sängen. väntar på ett samtal från jon om vi skulle åka in till birsta en sväng och handla lite saker. sen kommer sophie tillbaka senare och då ska vi för första gången på några år röka vattenpipa, snacka om nostalgikick vi lär få. lovely.
-
-
kommer speglarna upp senare idag slänger jag in en bild på det.


en gnutta ångest..

jag tror alla mammor någon gång känner paniken över att sitt barn växer så fort, det är min tid nu iallafall, tidigt eller inte? anledningen, jag vill inte om ca 2-3 månader lämna honom på dagis, jag vill inte att några fröknar ska göra dom sysslor jag egentligen borde göra om dagarna, jag vill inte vara på något jobb och bara längta hem till min son.. jag vill ha honom hos mig hela tiden, det känns så konstigt om någon annan ska hoppa in och uppfostra mitt barn, det blir ju så liksom. tänk att mitt hjärta, när den dagen kommer, ska vara så långt ifrån mig. vara utan sin mamma?! förstår inte hur det ska fungera. eller.. han kanske klarar sig, men jag då? känner nog så här bara för någon dag säkert, eller? men det är nog jobbigt ändå. alla mamas, SOS! tips tack.
-
det fungerar fortfarande inte att göra tomma rader? fungerar heller inte att länka på facebook då ett urgamalt inlägg dyker upp i rutan istället. wierd. jag ska nog gå och lägga mig tidigt idag, varit helt slut i skallen fast än det inte hänt allt för mycket idag. lina var hit en sväng på kvällskvisten och hjälpte mig med bloggdesignen och självklart fick min prins ta mest utrymme och på toppen, han är ju bara för vacker min zion.
-
förövrigt så är jag väldigt less en viss människa men den vars namn jag inte tänker nämna, är inte ens värd att få sitt namn skrivet i min blogg just nu. jag säger bara att du sätter dig själv i dyngan, och du vet det.
beautiful monster


kärlek..

och idag har jag faktiskt hunnit med lite fix här hemma. tog och målade om den söta lilla brödlådan(?), den var tidigare svart och jag är ju ute efter att ljust och fint hem så den fick så klart bli vit och så mycket bättre den passade in nu! bilden på sovrummet är inget speciellt, mycket att fixa där med men det ska bli efter att jag är klar med den tomma väggen som där just nu står två styckna högtalare som jag också tänkte hitta på att göra något roligt med, men det är ett senare projekt.. också min nymålade herrbetjänt med en riktigt söt sommarklänning på  med pärlor,spets och lite allt möjligt.. och barnvagnen. men tänk er 8 stora speglar mitt emot sängen istället(ska i övermorgon köpa fästen) också det utrymme som blir kvar bortöver där vagnen står nu ska jag ha den stora blaffiga byrån med spegel på. ååå det kommer att bli så fiint! sen kan jag äntligen fixa övriga rummet också som just nu är ett stort kaos. det enda jag behöver nu är en stark karl, eller två.. för att hjälpa mig att frakta byrån från pappa till mig och sen borra hela 15 hål i väggen. någon villig? :) ni får fika?
nu ska hemmafrugan slänga ihop en smet och baka scones. sen blir det te på balkongen, hjälpa mamma att sätta upp gardiner/myggnät som jag skänker tillbaka till henne efter att jag tidigare fått dom av henne. och ännu senare så blir det nog en film.


tristess

dagen har verkligen inte varit händelserik. vi har varit nere hos mamma någon timme på förmiddagen och åt glass och pratade lite. sen har vi bara varit hemma och lekt och städat lite. typiskt att min damsugare har gått sönder också så måste köpa en ny månaden som kommer.. bara slutade funka sådär tvärt, och jag som har världens städnoja. får sopa och torka istället. eller låna mammas! bra där. gårdagen minns jag inte allt för mycket av, tror inte att något hände fram mot kvällen faktiskt. satt nog bara vid datorn. fick besök igår också, en liten tjej som bara slängde upp dörren, knatade in och satte sig i soffan här hemma.. jag blev livrädd, visste inte vad jag skulle göra men efter några sekunder så kom mamman inrusande och hämtade henne, knappt så att hon bad om ursäkt eller ens sa någonting. själv stog jag där i trosor och linne och var i chock. hm..
-
snart kommer jon ner, han har beställt pizza åt oss! försöker äta mycket och ja.. mycket. jag vill gå upp några kilon, men det verkar ju helt omöjligt. har varken tid eller ork just nu att hålla på och träna heller, sen är jag inte ute efter muskler (även om det skulle behövas) utan fett! jag har inget jäkla underhudsfett alls, man ser varenda blodådra och nyper man tag i skinnet så känns det som att hålla i ett lite tjockare pappersark.. hjälp.
-
jag saknar min farmor och farfar väldigt mycket.. har väldigt svårt att höra av mig också då jag just nu inte har några pengar på luren, och inte veta när dom är hemma så kan man inte bara åka ut heller.. hoppas vi ses snart!
nu ska jag busa lite med min älskade son, vi har haft så tråkigt hela dagen typ och känner att det kryper i kroppen på mig.. vi får leta fram lite roliga leksaker, slå på musik och dansa och leka.


lilla milan....

idag åkte vi ner till ilsbo och hälsade på nyblivna föräldrarna jimmy och lina, och såklart charmbarnet milan. så vacker bebis, otroligt! finner inga ord ens, jag vet bara det att den lilla människan jag såg idag var det vackraste jag sett, efter zion då hihi.. fick lukta på hans lilla söta skalle, hålla hans små händer och smeka hans kind.. jisses vad det får en att vilja skaffa ett syskon till zion, nu, på en gång! får tårar i ögonen av lycka när jag tänker på den lilla varelsen som kommit till familjen. vi blev kvar där i några timmar. jon och jimmy åkte in till hudik på "streetrace" vet inte riktigt vad det är för bil jimmy har, men han hade iallafall kört två gånger och det hade gått bra. zion har varit som fan själv idag alltså, varit på allt han ser och inte lyssnat för fem öre, jag vet inte om det var för att någon annan fick lite mer uppmärksamhet än han just då men han är ändå världens finaste kille och börjar bli så stor nu.
nu ikväll så känner jag att jag lika gärna skulle kunna gå och sova nu, är så trött och slut. men blir nog vaken några timmar till, om det inte blir så att jag tvärslocknar här i soffan och vaknar upp om någon timme och är pigg.. återstår att se.. hej.


<3

jag känner otrolig lycka och samtidigt sån stor olycka och oro..
jag är så glad för att lina och jimmys lilla prins Milan har kommit till världen. en riktigt vacker bebis, väldigt lik sin mor. jag längtar galet mycket tills vi är välkomna ner för att hälsa på, zions lilla kusin! grattis så mycket till den lilla familjen! ser ni hur vacker den lille är?! kan inte sluta kolla på honom och längta efter att få mysa med en sån liten krabat igen, få lukta bebis på hans lilla skalle. varför luktar dom så gott egentligen?
-puss på dig min lilla kusin/zion
mitt upp i all lycka så är jag så orolig för lilla meya. jag blir så arg på sundsvalls sjukhus. har aldrig trott gott om stället men nu har dom ju verkligen bevisat att dom (finner inget annat ord)-suger!!! nåja, vi håller tummarna för att detta ska gå bra, jag är nästan säker. jag hoppas att det är så. verkligen.
ska vila en stund nu, rensa huvudet lite.. jag kommer tillbaka med en uppdatering om mitt liv då. ha.


ÄR ZIONS KUSIN HÄR SNART?! :D

bestämde mig för att följa med mamma upp till pelle idag, ville inte ta min egen bil upp eftersom den slukar så mycket bensin.. så när jag ska hem får jag ta mammas bil, känns mycket säkrare då också. idag har vi varit ute hela tiden, solat och jag har fått lite färg faktiskt och imorgon hoppas vi på mer värme och strålande sol. zion har badat i en liten balja och plaskat på. vi gick ner en sväng till stranden också och jag doppade mig, sen blev det bråttom hem då mamma sa helt plötsligt vi skulle gå också pelle smartas sa att det var för dom såg en blixt, tack! haha jag som är så rädd. zion blev arg för att han ville fortsätta bada men jag ville bara in jag. fast vädret vände och kom inte emot oss, skönt att slippa! på vägen upp fick jag världens stöt, då jag klev på en sladd som går från kostängslet. kunde inte röra benen på en stund, bara knastrade till under fötterna på mig och mamma och pelle hörde det till och med haha. jadu.
.
nu har vi slängt zion i säng och ska sitta framför tv en stund och prata osv. dricker lite vin med mamma och har det gott här uppe på logården. vi hör zion genom babyvakten som inte riktigt somnat än och ligger och snackar, så mysigt att höra. vill bara gosa ner mig uppe med honom och kramas, min lilla fis.
.
(måste göra punkter för annars flyter texten ihop när det är sparat och publicerat)
.
fick ett samtal från jon förut som sa att jimmy var påväg hem från sitt jobb till lina som ligger hemma med kraftiga förvärkar.. äntligen har det börjat!! ringde upp henne lite snabbt för att höra hur det var med henne och hon var mitt upp i det onda och kunde knappt prata, önskade henne lycka till och allt. sen ville hon att jag skulle ringa till mamma deras för hon visste ingenting, ringde och ringde men det är alltid upptaget där hemma. men tillslut så svarade hon och hon fick ju världens chock, men hon var super glad att få höra! jag sitter här nu och kan inte riktigt slappna av, hjälper lite ända härifrån och spänner magen omedvetet, imorgon vaknar jag upp med ett sixpack hah. jag vill att bebben ska komma nu nu nu! lilla milan, zions kusin.. jag längtar efter att få lukta på nyfödd bebis! hoppas verkligen att allt går bra! LYCKA TILL GUMMAN!!! .. och jag hoppas att den kommer väldigt snart, inte att det är falskt alarm och ni får vänta ännu mer. åååååå BEBIS!


en bra dag..

ja så idag har det inte hänt allt för mycket heller. gick ner till mamma strax efter vi vaknat och snicksnackade lite. blev nästan genast iväg skickad på lite uppdrag åt henne, och jag ställer mer än gärna upp. dessutom behövde jag själv uträtta några ärenden så det passade mer än perfekt. när vi kom hem igen fick jag min dagliga dos kaffe av mamma och sen gick vi upp till oss igen. vi dansade lite vilt hemma i lägenheten så att zion skulle bli lagomt trött för att kunna somna och sova sin lilla mitt-på-dagen-lur. försöker hålla mig till en svängs sova nu, blir så knasigt då han ska sova två gånger om dagen i ca 4 timmar sammanlagt, sover han en gång ligger han kanske i 2-2½ timme.

men ja, sen kom jon ner en sväng och jag skjutade mamma bort till någon strand bortöver för hon skulle ha en liten tjejfest med gun och jane. väl hemma igen så packade vi ihop lite saker och gick ut och lekte. maja, alex och rickard svängde förbi då dom sett oss, det var ju väldans trevligt! efter det så åkte jon hem och jag packade ner fisen i vagnen och tog en promenad bort till mamma och dom, det blev ett kärt välkomnande av damerna. zion fick bada och han fick aldrig nog! kan förstå honom vad svalkande det var. orkade inte stanna så vidare länge så vi gick hemåt. zion gick och la sig och här har jag suttit typ.
hade tänkt skriva om en sak som på senaste dagarna har stört mig så mycket men det får jag ta en annan gång. nu ska jag baka lite scones faktiskt! ha, sent men är så sugen.


blixtar och dunder...

idag har det inte hänt allt för mycket. vi vaknade närmare 10 tror jag, skönt med lite sovmorgon. det går upp och ner med det nu för tiden, men som tidigast vaknar han 8- halv 9 och jag ska verkligen vara glad för det! tänker på alla er som får kliva upp redan vid 5 för barnet är vaket. tänk om det bara skulle vända tvärt och bli så för zion, herre jisses vad jag absolut inte skulle klara av det! :o
annars idag så har jag pratat ut med mamma lite och det känns skönt, båda satt idag i mitt kök och tårarna sprutade. jag tror hon saknat våra spontanbesök på nedervåningen dom sista dagarna nu, visst är det så då mamma? :)
och idag har vi sprungit där mycket också, först på kaffe sen för glass och rån och sen också då åskan bröt ut. jag är verkligen livrädd för åskan. försöker hålla masken för zions skull och idag fick han faktiskt sitta vänd mot fönstret och se på dom vidriga ljus strålarna som sträckte sig över himlen, tvi. kommer aldrig glömma gången innan denna som det var världens dunder, då vi var på väg hem ifrån hudiksvall och vi följde vädret direkt under. jag satt och grinade och höll för ögon och öron ända från njurunda jag höll så hårt men ändå både hörde jag och såg allt. det tog ju också sån tid eftersom det var så mycket vatten på vägen.. var helt förstörd efter det! då gick det inte att hålla god min inför zion alltså. fast då var jag ändå lugnare i bilen än vad jag hade varit om jag satt hemma.
jon förstår inte hur jag kan vara så rädd, och det känns som om han klankar ner på mig vad han än säger fast än jag vet att han menar väl. men såna meningar som föll ur honom förut ville jag inte höra just då. jag satt i ett hörn här hemma och han tjatade om fikat han hade gjort i ordning?!? men nu är det över och jag kan andas ut men känner fortfarande att jag spänner magen..
medans zion sov mitt på dagen så passade jag på att sy ihop ett nytt överdrag till en dyna jag har på den fina bänken i hallen. det tog ca 5 minuter att klippa, nåla, sy och dra på. vilket race jag gjorde och supersnyggt resultat! slänger in en bild. har också målat min herrbetjänt och en hylla i vitt. nu ska det bli ordning i mitt hem! imorgon väntas mer pyssel, har så mycket på listan jag vill göra men det är svårt att hitta tid. fast zion är en väldigt bra hjälpreda. t.ex så hjälper han mig att städa, vi damsugar tillsammans och han vippar hyllorna.. det är mammas grabb det! nu ska jag bara lära honom hur man målar osv ;)


sommar sommar...........

som jag älskar sommaren alltså! även om det är så mycket annat kaos omkring en så är det nästan bara för mig att kliva utanför dörren och känna på värmen så känner jag sån lycka. varför måste det finnas vinter? och varför är sommaren så kort.. trodde inte att jag skulle hinna få någon bränna på kroppen denna sommar heller, förra var det ju så mycket med att zion var så liten med värmen osv.. nu är vi ute mycket och jag är ingen blekfis längre. tur att zion har en bra grund också, han har inte bränt sig något och han är sådär gyllenbrun och fin med sitt blonda hår.

igår bjöd pappa mig bort till dom på middag och för att umgås lite. zion fick bada i barnens stora pool, tråkigt att jag fick gå och hålla i honom hela tiden så att jag idag har väldigt ont i ryggen. men dom hade väldigt roligt, satte ner rutschkanan i vattnet och det gillade zion kan jag lova! åt väldigt god mat och hade mysigt med min lilla familj borta i fagervik, så härligt att vara där. blev kvar rätt sent och zion slängdes inte i säng för än klockan 9 och anar att det hade något att göra med hans utbrott inatt, eller så var det en väldigt jobbig mardröm han hade, för han vaknade vid halv 12 och panikskrek och när jag gick in till honom så sparkade han med benen och slängde med armarna, jag fick inte ens ta upp honom? men för att kunna lugna honom så måste jag så jag skyndade mig och tog upp honom och med en kram blev det bra. märkt att så fort något stör hans sovrutiner så sover han väldigt oroligt, sen hade han bara slumrat i 20 minuter på dagen också.. ja när jag tänker till så var det inte så konstigt ändå.
idag ska vi nog fara upp med allt material från amway till matfors och sen kanske vi svänger in och badar någonstans eller så. några droppar regn föll nyss och trodde att det skulle komma lite svalka men inte alls. sitter på balkongen just nu och det är så skönt när det fläktar, lite väl mycket kanske men det är härligt. nu ska jag gå in och laga till någon lunch lagomt till då lillkillen vaknar efter fm luren.

sommar


kärlek och drama..

häromdagen så tog jag och sophie jons gummibåt ner till grunna för att ta en sväng. när vi väl fått in tekniken så kom vi på att vi skulle ha tagit med oss skorna från stranden så att vi skulle slippa gå tillbaka sen. så vi stannade årorna tvärt och vände om. det tog sin lilla tid att komma runt udden och in till kajen men det gjorde inget för vi fick mycket tid att prata och bara vara. vi gick på grund några gånger också, vi trodde att det var bra mycket djupare än det var haha. mamma ville inte släppa iväg oss utan att vi hade flytvästar, allvarligt? gummibåt och flytväst på inte all så djupt vatten, aldrig.

igår bestämde vi oss för att åka in på gatufesten, så vi åkte in först till magda och förfestade och sen begav vi oss ner mot stan. vi gick en sväng runt vid karusellerna, och fasiken vad gammal man kände sig. det var ju några år sedan man själv hängde där ha. sen gick vi uppåt och träffade många vänner och hade det väldigt trevligt. fast jag känner att det inte är värt att betala flera hundra för att gå in där på betaldagarna, inte alls. trångt och inte alls några bra artister eller så. nej jag gav gatufesten en chans igår och visst hade jag roligt med sophie och dom vi träffade men det kommer nog ingen gång då jag väljer att köpa biljetter.

vid sista timmen så gick vi och åkte två karuseller och den där pinnen som snurrar med någe hjul åkte vi. och tur var väl att sophie bytte plats med ett annat par som ville sitta tillsammans för annars hade den åkturen slutat med spya i hennes ansikte. för tjejen brevid fick nämligen hela håret och ansiktet dränkt av en tjej mittemot, haha. vidrigt för henne men en jäkla tur för oss. nog för att det stänkte på våra ben några droppar men jag bad snubbarna som jobbade där att spola av oss med slangen. snacka om att jag mådde dåligt efteråt. så äckligt, varför sätter man sig i en karusell om man inte klarar trycket, jag menar man borde ju känna efter innan.

nå, sen skulle vi åka hem och ja.. jag vet inte ens vad jag ska säga. jag har så dåligt samvete över hur kvällen slutade, jag vet inte vad jag ska göra, säga eller tänka. jag vet bara att jag känner stor ångest, fast det är samtidigt blandade känslor. jag kommer att stå på knä och be om förlåtelse en dag, den dagen jag vet att du tar emot den.. hon är min bästa vän, jag vill henne inget illa och så var inte meningen heller. jag hann inte med mig bara. ja, det är ingen som vet vad jag menar men det är skönt att skriva av sig. finns så mycket jag vill slänga ur mig nu, men jag orkar inte. jag vill bara att hon ska veta att jag tänker på henne, och jag är inte den människa jag visade, eller inte visade (?).. jag är iallafall inte det. jag älskar dig.


-

sophie åkte och jobbade idag rätt tidigt, kändes inte bra att ha henne ifrån mig nu när hon inte mår speciellt bra. men dagen gick rätt bra ändå för henne, hon kom sen tillbaka och vi pratade lite och så. medans hon var på jobbet så passade jag på att sy klart gardinerna till sara och johans husvagn, blev riktigt fint. imorgon blir det en heldag med sömnad av nya överdrag till dynorna, jag hoppas att maskinen är min vän imorgon också och inte krånglar! för betalningen av detta slit så ska jag äntligen göra hårförlängning igen. får dock inte tag på tjejen som jag gjorde det hos sist men jag kom på att det inte alls var så svårt att göra själv så jag ska lära upp sophie så får hon fixa det på mig.

tidigare ikväll åkte vi på ica och köpte massa gott och hyrde två filmer. nu har jag sophie och jon sett klart på närkontakt hette den. en sann berättelse, rätt läskig. eller väldigt läskig om det är sant. eller sant är det för jag forskade lite i det och det är så att många människor har försvunnit från nome i alaska. hemskt.
sen hyrde vi också alice i underlandet, få se om vi ser den ikväll eller spar den till imorgon..

nu sitter alla tre vid varsinn dator och det ser väldigt roligt ut, men en sak som slog mig. fasiken vad skönt det är att datorer numera är tyst, mot för förr då man var på lan... då det surrade överallt. haha nåja, ska höra med mitt fina sällskap hur vi ska göra.


koooooooooort..

egentligen har jag ingen ork att blogga men känner ett måste. vet inte vart jag ska börja.. typ stockholms trippen kanske. den gick rätt bra, shoppade en barnvagn på vägen ner till min lilla ängel. var sån hetta där nere så jag ville bara hem. äh.. resan hem var rena rama plågeriet, hot hot hot in da car.

igår åkte jag till sophie på förmiddagen, började dagen tillsammans med att sola på hennes altan. galet varmt, men vi fick lite färg efter några timmar. vi spelade också lite basket, i bara bikini. det var varmt sa jag ju.
sen beställde vi hem sallad, fyllde varsitt glas vin och sen började göra oss i ordning. det tog sin lilla tid. trots att vi hade haft hela dagen på oss så fick vi stressa in i det sista kring 10.. och vi som inte skulle dricka.. men fulla blev vi inte. jag såg klart och tydligt hur insidan av allstar såg ut. det var faktiskt fint!! haha. men inte ens när man är nykter kommer man undan alla bråk osv.. så det kvittade tyckte vi och tog några öl iallafall.
idag har jag saknat zion så mycket och blev så glad när jag fick krama och pussa på honom förut idag, mitt hjärta!

ni ser, jag hade inte alls någon god lust att blogga. väldigt tråkigt. återkommer då jag har mer krut i mina fingrar!


RSS 2.0