kort men gott..

helgen spenderade jag tillsammans med sophie, och det var helt underbart. min lilla familj, typ. vi hade det väldigt mysigt iallafall och har delat många skratt. jag kanske börjar hitta mig själv igen? ja sophie kan ordna det mesta hon, hon är min superwoman! igår äkte vi bil mest hela dagen, for på loppis och fyndade massvis med grejer. drog sen in till stan för att leta fler men vi åkte istället till en vän och hälsade på. sen åkte vi även förbi hos bettan som fyllde år, grattis gumman! vi fick god kladdkaka där, orkade inte dricka kaffe en sån varm dag. varför är det så att man klagar när det är kallt och när det väl är varmt så gör man det också? hm.. ska sluta klaga, jag är glad att det är riktig sommar nu. nåja, sen for vi runt på lite annat och sen hem, jon bytte av sophie då hon åkte på bio med basse. hoppas dom hade en fin kväll tillsammans. lite snabbt sådär.
hittade igen mitt usb minne också, och herre jisses så mycket gamalt det finns där. nyss kollat igenom ca 1500 bilder och har skrattat så jag har ont i magen nu. haha. några kommer jag att slänga upp på facebook, kanske redan ikväll! spänning. hoppas ni känner att jag saknar er.

nu ska vi laga lite lunch och sen ut i det fina vädret med syster. har faktiskt saknat dom nu när dom varit till fjälls. ja min kära syster, hon älskar jag.
lgh


midsommar?

igår var jag en sväng med mamma in till birsta igen, vi gick på biltema och köpte sån där cykelhållare sen på systembolaget. åkte ner till skokanonen och skopunkten, skulle hitta ett par skor till zion men det finns absolut ingenting i hans storlek.. hittade ett par till mig, men köpte inte. kanske blir en sväng idag istället, dom var så fin och skön så det är svårt att låta bli. drog en sväng på ica också och handlade lite smått. stekte några burgare med mamma när vi kommit hem senare på kvällen kom sophie förbi, och ligger nu fortfarande i sängen och sover.. ska nog väcka henne, vi ska ut och knäppa lite kort sen fixa lite grejer med bilarna. mamma åker upp till loböle idag. vi blir hemma, men vad ska vi göra då? fest är vi bjuden på men jag vet inte om båda hellre bara vill vara hemma och äta något gott och umgås med varandra. vi får se vart dagen tar oss :) humöret kanske ändras.

nu ska jag klä på oss och hoppa i sängen så S vaknar! evul.


natten nu..

idag blev en bra dag. var ute och hoppade lite studsmatta med zion på fm sen åkte vi med mamma in till stan för hon skulle uträtta lite ärenden, sen svängde vi också in på gottgruvan, ett måste om man är nära. hittade lite saker till hemmet, sån där doft grej så nu luktar det underbart i hela lägenheten. hittade också en drömfångare helt i zions stil, haha. jag gjorde ju en till honom för ett tag sen men den har han gett sig på och dragit bort alla fjädrar så den nya köpta passar perfekt ovanför hans söta lilla skalle om natten. for också en sväng på ica och handlade lite nödvädiga saker. sen hem och jag grillade med sara och johan och det var supergott! ungarna blev varm efter allt hoppande så vi fyllde den lilla poolen och dom fick skutta i och plaska bäst dom ville. jag hann inte ens ta av zion blöjan innan han hoppade i. premiärbadet blev lyckat, han var lycklig, jag blev överlycklig av att se han så glad. sen har jag donat på lite här hemma, z var så trött redan vid 7 så jag slängde honom i säng. dags att sova nu för min del då för det lär bli tidigt imorgon bitti. blev lite ändringar tidsmässigt efter natten hos gammel farmor och farfar, men vi klagar inte. nu hinner vi med så mycket mer på dagarna!

imorgon blir ännu en dag med passning av dilba, men klart jag ställer upp för min kära mor då hon behöver det. sen vet jag inte vad som väntar, troligtvis något spännande och alldeles, alldeles underbart! godnatt!


som oftast, en bra helg..

oo herre jisses vilken helg jag hade. i fredags gick vi på bio och såg kommissarie späck. haha jag hade ju helt klart rätt humor för denna film. väldigt överdrivet men ack så kul. fast det var så tråkigt folk på samma bio så jag höll inne mina skratt och fick ont i magen, men jag la ifrån mig några grova flabb också. på lördagen for jag ut med zion till farmor och farfar och gav dom instruktioner om hur mitt lilla moster funkar och om hans rutiner. han tycktes inte alls skulle sakna mig, ledsamt att åka ifrån honom men jag visste att det skulle gå så bra så. sen åkte jag hem och duschade sen sprang festen över till sara och johan. jag och johan dansade till just dance på wii, gud så roligt det var och jag har en sån sjuk video jag vill slänga upp men jag hittar inte kabeln till mellan datorn och telefonen... typiskt. nåja, sen fick vi skjuts in till casino och där försökte jag mig på några maskiner men det gick ju inte alls. träffade massor med människor man sällan träffar och det var verkligen trevligt.

när vi väl bestämde oss för att gå vidare till allstar så anslöt sara två snubbar till i vårt gäng, och det fick ju jag sota för senare men nåja det är inget jag orkar skriva om ens. vi beställde en öl och sen slog vi oss ner, men det var ju bara för en stund sen ville jag dansa, och så blev det. hittade älskade vänner som jag umgicks med större delen av kvällen och det var ju galet kul. också där träffade jag på väldigt många vänner. jag kan bara summera lördags kvällen som helt underbart rolig och mysig!

söndagen bestog av att hämta hem min lilla gosse som jag då saknade otroligt mycket. sen var vi bara hemma och gosade! igår kom sophie till oss och hälsade på, saknat henne. hon var varit borta på en stockholms weekend med basse och dom verkade ha haft det mysigt dom med! hon kom hem med en jätte fin ljushållare till mig, snacka om att jag blev glad! har ställt den så fint på mitt databord och bara väntar på att få tändas och ge ifrån sig så härliga ljus och mönster på väggarna i det lilla krypinet jag har där för datorn! det var skönt att få snacka av sig en aning mycket, och bara av att fått träffa henne så känner jag mig så mycket gladare, trots att allt fortfarande är kasst runtom. men ja, hon är en underbar människa som jag kan lita på till 100 procent, jag vet att hon lyssnar och alltid kommer med bra svar på mina tankar och funderingar, kring absolut allt.

nu ska jag tvätta av mig dagens smink och sen hoppa i säng. ja det blev sent inatt med men jag har haft så mycket att kolla igenom på internet eftersom jag saknat uppkoppling i flera dagar.
jag säger godnatt.


aihpfgåoahgå

igår for vi en tripp ner till gnarp för att gratta mormor. rätt mycket folk där, det var trevligt. två grabbar som var där var hur gulliga som helst med zion. gungade honom i gungan och ville kramas med honom hela tiden. dom hade inte varit tillsammans med en familj på det viset förut. synd att jag inte kunde prata med dom så mycket bara då jag inte kan engelska, men några meningar lyckades jag säga iallafall. det bjöds på god mat som mamma hade lagat ihop, yum. vi kom hem rätt sent men zion hade ju ändå sovit i bilen, idag sov han till 11.. och jag fick väcka honom till och med. helt galet. men det var skönt för mig med en riktig sovmorgon också, var vaken rätt sent inatt.. igen.

just nu sitter jag hemma hos syster, stefan kom hit kring 10. dom ska på bio ikväll men vet inte om jag ska följa med. imorgon blir det utgång iallafall. ska bli roligt. tänka på annat.

hej.


--

tidigare idag så slängde jag zion i vagnen och sen tog vi en joggingtur. det var skönt och gick rätt bra med tanke på att det var väldigt länge sedan nu, men fick dock blodsmak i munnen. zion slocknade framåt lutad i vagnen också, varken snyggt eller skönt haha. han sov fortfarande när jag kom tillbaka så då hämtade jag datorn och la mig ute i gräset på en filt tills mamma kom hem och bjöd på fika. hade även lagt plånboken bak på bilen? på den där randen som går nedanför bagageluckan haha. tur att den hittades av en fin människa. varit mer toppen än botten idag faktiskt. dock rusade j in och ställde till liv här tidigare idag också då jag och zion vilade i soffan. men trots det så är det bra. kilade bort till syster en sväng förut och planderade lördagen. och nu när zion har somnat ska jag gå en prommis med dilba och sen kika på fotbollen. 


aldrig mer. 


..

jobbig dag igår, men idag känns det lättare. en människa som jag vet alltid kan göra mig glad, gjorde det också. tack. men det finns ändå där, och det känns som om det snart är påväg att bryta ut igen. ska sysselsätta mig och zion extra mycket så att jag slipper tänka på det. zion ska inte få känningar genom mig för sin pappas snesteg. aldrig.
alltid prio ett på zion.

nu klär vi på oss och går ut på lång promenad.



j style..

ännu ett svek och jag vet inte hur mycket mer mitt hjärta klarar. då man ställt in sig på en sak, för att verkligen lägga ner energi på det så blir man huggen i ryggen. jag lovar, det är inte skönt. för mitt eget bästa så går jag vidare utan att lämna en tår efter mig.. fast på riktigt så har dom kommit, en hel drös. jag finner knappt ord. igår slog mitt hjärta för den sak jag trodde var rätt efter alla funderingar kring det men idag slår det för att strax explodera och gå i mer än tusen bitar. varför vill en person såra mig så fruktansvärt, om och om igen? jag förstår verkligen inte. jag är ingen ängel själv men så kallt och hårt detta slog till mig, det är något jag inte klarar av. det sägs att sjödins släkte har styrkan när det behövs, men jag känner inte till den.
kan någon ge mig en värmande hand att hålla, en mjuk axel att gråta ut emot, en famn för bara mig ikväll...


dagen..

idag så har det varit full rulle, och jag är rädd att vi gjort lite för mycket.. lina ska ju inte vara ute på så mycket då hon har högt blodtryck, men tror nog att det gick bra ändå. fick bara lite ont i magen förut. men jag känner skuld för detta men hon säger att det inte är mitt fel, hon kunde ju faktiskt säga till själv när det var nog.
vi var ut till carina på förmiddagen och hälsade på. zion fick sitta i traktorn och det tyckte han var väldigt roligt. han fick också en omgång med saxen, hans hockeyfrilla rök! och glad för det är vi. hans nacke kan andas, det killas inte länge och jag kan lukta på bebishud lättare på honom utan att dra in en massa små fjun i näsan. plus att han blev så snygg så. sen drog vi vidare tillbaka till bergsjö, drog en pizza sen upp till ida och fick träffa annas lilla bebis olle, sån sötnos och han fick en verkligen att vilja ha en till gos... även att den kvinnan inte ser ut  att nyss ha fött barn.... vilka snygga kurvor hon hade kvar då.. själv blidde man planka haha. tog en kaffe och sen vidare upp till anki och ola, käkade middag där sen åkte vi hem igen. såg på en skum film! någon som nicolas cage, eva mendes och xzibit är med i. hur dålig som helst. förstog verkligen ingenting och den filmen hade fått jätte bra kritik, tjena. lina ligger i säng och jag ska nog med bädda ner mig, imorgon åker jag hem. ska bara in och duscha hemma sen iväg på drakborgen med mitt hjärta.

undrar varför det är helt okej att slänga ur sig till en smal människa "men herregud vad smal du är, äter du ingenting?!" men inte till en tjock "men gud så tjock du är, hur mycket äter du egentligen?!" jag lovar, det sårar minst lika mycket. börjar bli less på att höra det. jag äter mycket, som man ska och jag försöker verkligen gå upp i vikt. tro mig jag vill inte se ut så här. jag mådde bra när jag vägde 55 men vad jag än gör så händer ingenting. vissa kallar det "tur", jag kan kalla det skit. ren skit alltså. ni vill inte vara här.

godnatt.


ilsbo..

sov såklart länge i morse igen, fast än jag sagt till lina att jag skulle komma iväg tidigt. rusade upp och började packa och jag förstår verkligen inte, jag tänkte verkligen efter på hur mycket jag skulle ta med och vad. bara det viktigaste, och så blev det men ändå slutade det med ungefär 5 stora väskor + resesängen. det såg ut som om jag flyttade in när jag väl kom hit. nåja, när jag klev innanför dörren här så kom jag på det viktiga som jag skulle ha gjort på vägen hit, och det jag försökte komma på under resan.. köpa blöjor!! men som tur var så skulle vi iväg på auktion bortöver så då tog vi en tripp tillbaka till bergsjö och köpte. fasiken vilken pris skillnad det är, här kostade liberos up&go 159 kr, i timrå kostar dom typ 98 kr eller nått. helt galet. ungen ska skita upp 159 fucking spänn! men.. allt för att ha det bästa åt min grabb. på auktionen så var det ända jag (lina) ropade in en ljusstake åt mig, så söt var den. för 10 kr och jag betalade tillbaka med toapapper senare på ica haha. blev helt chockad då en vanlig skylt som det stog typ "hudikbaden blablabal" på gick för 11600, alltså elvatusensexhundra!!! vem betalar så mycket för en skylt?! nåja..

sen åkte vi även och hälsade på ida och markus, så roligt att träffa lillgumman igen. hoppas att vi kan hälsa på även imorgon! ska en tripp till carina också, sen till anki och ola. passa på att träffa alla medans man ändå är här. fast det lär bli mer ofta sen när lilla fisen i magen har bestämt sig för att komma ut. längtar så!

nä nu ska jag se vidare på rocky och sen blir det nog att sova på soffan inatt, lina tar ju upp hela sängen och ännu mer nu när magen är så stor! senast vi sov i samma säng så fick jag ca 20 cm att försöka hålla mig kvar på. så jag passar på det och bäddar ner mig i deras stora härliga soffa istället. närmare zion då också.

peace.


kreativa familjen..

ikväll har varit en härlig kväll, tillbringat några timmar på nedre plan av detta hus tillsammans med mamma. vi har varit väldigt kreativa, målat och donat på. jag är glad att jag ärvt det av min kära mor. ett glas vin och massor med prat. tidigare idag så läste hon igenom gamla almanackor från då jag var ca 13.16, vilken satunge jag varit och jag skämdes verkligen när jag fick höra om allt och hur hon hade känt sig. tänk att man inte såg det då, fy.. verkligen hemsk tonåring var jag! fick uhm.. krävde pengar hela tiden, var borta jämt utan att höra av mig, kom inte hem som lovat.. och massa mer. och mot pappa har jag också varit dum. det är alltid lätt att säga förlåt i efterhand, men jag menar verkligen förlåt!! fast det är klart, det har ju format mig till den person jag är idag, och nu hoppas jag att dom inte har speciellt mycket att tycka illa om. nå ja, vi har hunnit med mycket och det känns som om jag lärt känna mamma så mycket mer, wierd. såna här kvällar blir det fler av.

zion är lite bökig nu, jag vet inte vad det är. om det är alla tänder som ska ploppa upp på samma gång eller vad det är. han har 7 stycken nu min lilla sötnos. men iallafall så har han aldrig varit svår att lägga eller få honom att somna om om han vaknar på natten men nu ikväll så fick jag sitta med honom i knäet och gunga benen och sjunga för honom innan han somnade, och nu på senare kvällen har han också vaknat. dum som jag var, men tyckte så synd om honom eftersom jag inte är van detta så satt jag ju kvar hos honom och smekte honom i håret och på ryggen så han somnade igen. vill inte att han ska vänta sig det varje gång nu. men.. det har ju bara hänt en gång.. få se hur det går att sova borta imorgon också då när vi ska ner till faster lina och magen. blir nog kvar där i några dagar, skönt att komma hemifrån ett tag och speciellt hälsa på dom!


fixade även till ett par gamla jeans till shorts, hoppas bara på att mamma syr till dom riktigt åt mig imorgon! hon som har en stark maskin, min bara hoppar fram och tillbaka haha.
tyi


gårdagen..

igår var vi in till stan en sväng, sophie gjorde det hon skulle och jag gick själv och kollade på lite saker, hittade ett par super snygga byxor till zion på name it, brukar sällan gå in där men nu gav jag det en chans och hittade dom perfekta byssorna till min fina kille. träffade lite folk, alltid trevligt. speciellt med såna man inte träffat på väldigt länge. blev trött på jäkla studentskiten. typiskt att jag skulle matcha med att gå in på pressbyrån samtidigt som dom åkte på flaket och självklart ska dom tuta 2 meter ifrån oss. jag verkligen såg på zion hur ont det gjorde i hans öron.. fy stackarn. nå sen åkte vi vidare till skönsberg, blev kvar där ett bra tag. åkte hem och slängde zion i säng sen blev det tid för gotta och film. såg på 2012, och snacka om att jag har ångest idag.....

zion sover förmiddag nu och jag ska passa på att laga till lite lunch tills då han vaknar och sen knalla ner till mamma för att måla en liten bänk typ som jag ska ha i hallen istället för det som är där nu. hallen ser så tråkig och kall ut nu så det blir nog bättre med den. och ännu senare blir det lite vin med bra sällskap.



igår kollade jag på tyra och bella show med kissie som gäst för typ andra gången. alltså jag skäms när jag ser människan. hon är en sån osäker liten tjej och talar emot sig själv hela tiden. så fort hennes vänner som för övrigt verkar helt reko, kommer in så ser man helt plötsligt hur kaxig hon blir, bara kolla blickarna hon vågar ge när hon har dom där. hon borde inte vara så stolt och säga "jag kom, där ser ni", utan sina vänner hade hon aldrig satt sig i den där stolen och bli grillad. gillar henne på vissa punkter men alltså det där är bara droppen, så löjligt av henne. sen sättet hon går därifrån på, "oj vad kissnödig jag blev" och sen när hon kommit bakom hörnet så vågar hon säga bitches. snacka om att blir rädd när folk ställer henne mot väggen, vet inte hur hon ska komma ur knipan så då går hon därifrån och det visar bara på hur rädd och osäker hon är. sen ska hon nog inte säga så mycket om bellas hy när hon själv inte har nå vidare bättre, vilket man ser på det klippet. hon tror att alla som skriver något ont om henne bara är avundsjuk, men med handen på hjärtat skulle jag aldrig vilja leva hennes liv eller se ut som henne. tvi.


oo happy day

tre saker gjorde min dag! för det första fick jag äntligen hämta hem min kära lilla mobil, det var moderkortet(?) i den som hade knasat. jag som trodde att dom skulle skylla på nån fuktskada men då hade dom fått på fingrarna, för det hade varit helt omöjligt. kan tänka mig att dom bara säger såna saker ibland för att slippa betala ut nya grejer eller så. nåja. andra grejen var att jag såg våra gamla grannar på vägen hem som vi verkligen avskydde. jag skrattade så jag kiknade alltså. och den där stackars lilla grabben fick gå och bära en tung matkasse, han fick ju fasiken stanna och ändra grepp hela tiden. vilken morsa hörrni. nåja. tredje grejen var såklart zion. bara att han finns i mitt liv. min underbara onge.

nej nu ska jag sova . godnatt peeps.
ohfa


makalöst

stackars människa med så låg självkänsla så det är inte sant. jag menar, vem verkligen anstänger sig ända ut till tårna för att försöka locka fram det mista lilla svartsjuka hos någon. tro mig jag slutade bry mig för länge sedan, och själv behöver jag inte anstänga mig alls. det kommer till mig ändå, dom små sakerna som du går igång på.
det är bara löjligt skrattretande. och jag säger det igen jag vek mig bubbelt och vred mig tre varv. nukommer jag inte loss. attans.

har varit in till stan idag och det var väldigt nyttigt samtal vi hade där jag och pernilla, nu lägger vi i första växeln och gasar på. stockholm nästa. min kompanjon verkar rätt lame så jag kör mitt eget race då troligtvis.

nu ska vi ut och dona på lite, sen blir det test av lite produkter och lite bokningar ska jag också hinna med. någon som är sugen på att ha en hudanalys hemma hos sig nästa tisdag? kanske? ja?

har du en famn för mig?


dagen..

så.. idag har det varit ännu en hektisk dag, började med att åka ut till farmor och farfar en sväng för att visa infohäftet där. blev påmind om hur galet mysigt det är där ute om sommaren tillsammans med världens finaste människor, så det blir många fler besök! bara att allt är så.. grönt (?) haha. frisk luft, och så mysigt som farmor gjort på altanen och på tomten.. åå!
fick dra vidare bara efter 20 minuter ungefär, för J skulle in med sin tand till läkarn. sen skulle jag egentligen ha åkt och kollat efter brillorna + lämna tillbaka häftet igen. men självklart skulle jag ta och glömma det. nåja. åkte sen hem och dumpade zion hos moster och kusin en stund för hon ville så gärna leka med honom, toppen då fick vi laga mat i fred. och hoppsan så var klockan helt plötsligt 4 och vi skulle vara borta på dagis på föräldramöte, så fort in i bilen och som tur var så var vi inte sist, vi kom på andra plats kan man säga. så roligt att komma dit igen, och nu är det liksom min son som ska gå på samma dagis, på samma avdelning som jag en gång gick på också. mycket var sig likt, fröknarna jobbar kvar. zion ska även få gå tillsammans med min lillasyster, sweet. hon kommer ta hand om honom fint den lilla pärlan.

såg på det regnar köttbullar idag tillsammans med ronja och sara, haha rätt rolig film faktiskt. zion mosade popcorn i hela soffan och det gillades faktiskt, då måste jag alltså ta en storstädning ju, efter att jag varit i stan en sväng på fika och snack med pernilla. blir nog en bra dag imorgon.
hoppas att mitt efterlängtade paket kommer på posten imorgon också!! då jädrar ni!

nu ska jag läsa lite aftonbladet och sen så blir det nog ovanligt tidig kväll jämnfört med andra kvällar, heuheu.
måste ta med zion till drakborgen snart igen också, vill se han så där riktigt galet lycklig, glad och hans ögon glittra. puss på min fina lilla kille. by the way så ploppade två små gaddar upp idag! jag skrek av lycka och han såg verkligen ut att tänka hur löjlig jag var.. skrika över två tänder va..  men ni förstår inte, minsta lilla grej med honom nu är helt otroligt. att få se en så liten varelse bli en hel människa, med tänder och allt! haha. gud så mycket jag älskar honom. ni som är så dum och tror att jag ångrar mitt beslut om att behålla det lilla barnet jag hade i magen då är helt sjuka. aldrig, jag gjorde helt rätt. det är det bästa jag någonsin gjort!

baby


nationaldagen..

så idag fick vi sova ända till 10 typ. som sagt blir man bortskämd. tycker egentligen inte om att kliva upp så sent för det känns som man missar så mycket av dagen då jag är van att kliva upp typ 7-8. men men. så sen myste vi här hemma ett tag, egentligen skulle vi ta en tripp upp till härnösand men blev kvar på hemmaplan. åkte senare in till stan för att kika och träffa lite folk. svängde förbi hos joakim en snabbis också. väl på stan köpte vi kaffe och sen mötte vi upp magda, strosade omkring ett tag, inget speciellt tyckte jag, såg bara en massa vitklädda människor som sjöng och tjofaddehej. men vi blev kvar i några timmar iallafall, skönt i solen och med folk.

på väg hem svängde vi in till tanja och kikade på dom små valparna, gud så otroligt små och söta varelser det finns. en blev kär i mig och jag i henne/honom(?). var inte kvar så länge för än jag kände att det var nog, zion kunde inte vara snäll han ville gärna dit och tänkte slå på dom med ett tuggben så då slängde vi oss i bilen och åkte hem. väl hemma så sökte jag efter mina glasögon som jag misstänkte att jag tappat bort, och ja så är nog fallet också för jag hittar dom ingenstans. ska ut och kolla i bilen sen.. hoppas hoppas! annars lär jag på allvar gråta.

zion är badad och nyäten så han har hoppat i säng. själv ska jag nog också ta mig ett bad. mina fötter är svart.. haha. sommar hörrni! imorgon bär det iväg ut till farmor och farfar en sväng, ska visa lite info om en vattenrenare. sen vet jag inte vad som händer, men jag hoppas att morgondagen bär med sig något gott.

någon som kan tipsa om bra mobilt internet???


tavlor


kalabalik

idag har det varit en bra dag. trots att zion vaknade vid 7 och jag hade varit uppe rätt sent så var jag på bra humör. jag fick ju ta igen lite timmar senare då han somnade så mysigt på mig i sängen kring 10 och sov till ungefär 12. det är min lilla kille det, han skämmer bort mig ibland och han känner nog vad jag behöver. vila.
sen hände inte så mycket på ett tag sen gick jag ner till mamma för hon och ronja satt ute på balkongen och käkade godis och klart jag gick ner och tjyvade några karameller av min lilla systerdotter. tittade lite på internet, ska ju beställa men vet inte vilket som blir bäst här. får se. sen gick vi ut och grävde lite i rabatten och hävde ner jordgubbsplantorna m.m.. gott senare i sommarn. hoppade lite studsmatta och sen kom sophie och tindra.

s gick bort och köpte pizza och lite andra gosaker, när vi åt så fick zion smaka svamp från sophies pizza och jag hann bara springa ner till mamma en snabbis och när jag kom upp så hade han fått massa prickar kring munnen och fått en stor uppsvullnad på läppen, blev såklart väldigt rädd att det var liknande som när han fick en allergisk reaktion av mjölkersättningen så jag ringde till jon i världens panik och bad han komma eftersom jag inte har forden hemma utan pappas bil och har ingen barnstol i den.. så vi for in men bad inte att få komma in till någon läkare eftersom det hade gått ner sig lite på vägen in, så vi rådfrågade bara om vad det kunde vara och vad vi skulle göra. dom sa att det var lugnt nu men att vi skulle titta till honom. men nu ligger han och sover och har gjort det sen 9 så jag är inte så stissig längre, jag har hört han röra på sig och snacka lite i sömnen så jag vet att allt är bra. men alltså man blir så galet orolig när det händer minsta lilla. inget får någonsin hända mitt lilla guldkorn.

skulle egentligen ha druckit några glas vin med mamma ikväll men då så blev det ju som det blev och sen har jag och sophie bara legat här i sängen med massa ljus tända, varsin dator, massa dricka och ostkrokar och spelat betapet och surfat runt. jo, men det har varit skönt. fast nu har det blivit lite för mycket av det goda och jag är trött, väldigt trött och ska sova bums.

imorgon är en ny dag och jag hoppas på sol och värme så att man kan vara ute.
gnait peeps.

*gud vad jag älskar min dator.


smörja

herre jisses hade skrivit ett bra inlägg och såklart att internet ska börja krångla precis då när man ska publicera. nåja. dagen har varit helt okej förutom allt tjaffs med mitt hår. i wanna be a blondi so fucking bad, men att jag aldrig lär mig av mina misstag och att jag inte kan bli tokblond på en gång. så några många kronor fattigare så slutade jag ändå i någon nyans ljusare bara. men jag nöjer mig så ett tag. vill också vara sommarfin men jag är så tråkig än så länge, och så typiskt att jag ska slå i benen överallt också så att jag inte kan ha klänning eller shorts förän dom har läkt riktigt. ser inte så vackert ut. var ner hos mamma förut en sväng för det var någon snubbe där som visade en sån där luftrenare, plus att jag fick damsuga först med en vanlig damsugare och sen den som han hade med sig, fy så mycket den vanliga missade. han visade på filtret och det var nästan lika mycket som jag först hade damsugat upp. tvi. det var knappt så att jag ville gå hem till mig själv efter det, jag som har sån städnoja ändå liksom. mötet ikväll blev inte av heller, tänk att det alltid ska vara sånt strul, men iofs så sätter dom mötet på sån taskig tid för oss så det är inte så konstigt.

nu ska jag slänga mig i ett skumbad med någon bra bok, typ flugornas herre, tycker den är så rolig och charmig. tråkigt att man inte kan mysa med ljus så mycket nu eftersom det är så ljust ute redan, men jag ska absolut inte klaga det är ju sommar tider!!

tänkte slänga in en låt också men har glömt hur lina förklarade hur man gjorde. det är säkert busenkelt men tänk på att det är jag som ska göra det. inte alltid så lätt då.

zion zion zion zion zion zion zion zion <33


UNDERBART!

kan ni förstå?! jag har helt galet svårt att fatta att det är min alldeles egna dator jag sitter och skriver på just nu. min farmor och farfar är dom bästa! gud vad dom har skämt bort min alltså. jag skäms för tusan haha. men är så otroligt glad över min nya kärlek, den är så fin och så bra! blev helt svettig och skakis när jag öppnade paketet och såg en datorväska, oh my.. kunde aldrig på fullaste allvar tro att jag skulle få en splitter ny dator alltså!! jag som inte ens önskade mig någonting alls, nada, finito i present. jag ville inte ens fira och så fick jag denna skönhet!
fick även den efterlängtade klänningen från me&i av pappa, therese och barnen. har frågat ända sedan vi var på det partyt om T hade hört något för jag skulle få köpa den billigare av den där tjejen men så var dom så luriga att dom väntade och gav mig den i present, den är så gullig, DOM är så gullig! ett sött hjärta fick jag också som meja hade valt, sånt fint med ett tryck med rosor. fick ett härligt set från apoliva med dusch creme, lipbalm och hud lotion av uffe annika och barnen, doftar underbart! plus att en fin blombukett väntade på mig där ute också från mats, katrin och christian. dom står så fint här brevid mig nu. tack alla snälla fina underbara människor!

haft fullt upp som vanligt dom senaste dagarna, hua.. jag hinner knappt med mig själv. imorgon ska vi ha ytterligare ett möte här hemma och att fixa folk på knappt 3 dagar är verkligen en utmaning, men vi får göra vårt bästa bara. ingenting är omöjligt! idag var jag och sara ute och målade våra bänkar som vi snickrade ihop igår. gjorde söta tryck på dom med olika mönster, en med fjärilar, en med blommor och en med stjärnor tror jag det var. dom blev fin och imorgon blir det flytt bort till grillplatsen. 

ikväll har jag varit hos sophie och vi började med att laga till tacos och hade en mysig middag alla 7 vid hennes lilla soffbord hehe. sen bar det av till bion, vi såg sex and the city 2, väldigt bra och rolig film. längesedan jag skrattade så mycket. eller ja det ligger jämt upp med hopp stunden på studsmattan idag med zion haha. min lilla kille.. ja med grattis så mycket på min lilla kärring som fyllde 22 idag! den lilla lyxpäran fick en altan i present, så fint hon kommer att få det där i sommar. det är min tjej det, och där ska det drickas många koppar kaffe i solen för min del ha!

nu ska jag ta tag i lite skrivande och kolla upp lite nummer m.m.. mamma kommer med en skrivare imorgon, underbart! gud vad jag blir bortskämd.. fy.


RSS 2.0