kasst..

ikväll vet jag inte vad, kanske gå upp till jon en sväng om han ändå bara kunde ge timrå fingret. man borde ha lärt sig hur timrås människor funkar efter bara en vecka alltså. tvi det är ett smutsigt ställe. men men, det är upp till var och en vad man väljer att lyssna på för crap :)

förövrigt så känner jag mig väldigt duktig då jag har städat nästan alla skåp hemma, rensat ut och hoppsan vad det blev mycket plats över till annat. fast då ser ju förrådet nere värre ut nu men det är något jag får ta tag i vid senare tillfälle. har kommit på så många fler grejer nu som jag vill göra här hemma, det kommer blir så fint. ska börja med att slänga bort den nedrans hyllan jag har vid sängen, som nämnt förut. pappa skulle hjälpa mig med det och samtidigt frakta hit en fin byrå med spegel som står hemma hos pappa just nu. kanske måla om den vit eller låta den vara som den är men den kommer att passa så mycket bättre i mitt sovrum. djupa lådor är det i den också så då får jag undan lite fler saker som bara står och skräpar men ändå så används det ibland.

imorgon är det lite firande för mig och sophie. ska bli roligt att se vad kvällen har att erbjuda.
på söndag är det morsdags firande och lite kalasande för mig också ute hos farmor och farfar, ska bli mysigt. älskar min familj. appropå det så saknar jag ihjäl mig efter zion, det är så ovant att ha honom ifrån mig så länge. saknar hans hyss han jämt hittar på och allt mys, alla kramar och pussar. låter som om han är borta från mig för alltid, men han kommer ju faktiskt hem om någon dag hih. mammas lilla!


jag slapp blåsa..

jag sa ju att jag inte ville fylla år! började dagen med att åka med mamma till birsta och där fick jag köpa mig ett par sängkläder, toppen. helt utmärkt. ett plus är att det är ett dubbel täcke, så nu kan ingen slita sig ifrån att ge mig värme när jag behöver det och inte heller ta sitt eget täcke och vända sig om! jag är nöjd. sen hann jag mest bara komma hem och städa undan lite innan jimmy, lina och magen kom och hälsade på och med sig hade dom present, fast än jag sagt att jag inte vill ha något, men i fann jag ett par super fina örhängen och ett halsaband. tack som tusan! vi följde med dom in till stan en sväng och kollade på billjud.

kom hem och syster kom förbi en sväng. fick också sängborden till sängen så nu är den komplett och den passar så fint i mitt sovrum. var ju tvungen att göra om lite då också så nu är allt i vitt istället för svart. ska också ta och göra mig av med en stor hylla jag har framför sängen och istället göra en spegelvägg, men vem som har tid att hjälpa mig att borra vet jag inte än.. senare kom även sophie förbi med gofika som vi åt på balkongen medans zion hade total slocknat i sängen efter att jag smekt hans hår lite, sån mysig liten pojke jag har alltså. therese kom helt plötsligt in genom dörren också och med sig hade hon en jätte fin bukett med blommor, så söt hon är! sen lämnade dom båda mig och ensam blev jag kvar, zion hade då också somnat för kvällen. och här har jag suttit, har också tagit mig ett lyxigt skämma-bort-mig-själv bad. åå.

jag ville inte ha något firande idag så jag är helt nöjd med det som varit! jag har sluppit tänka så mycket på att jag faktiskt fyller... 21.

nu ska jag fortsätta lyssna på skaburbian, sen sova. lovely!


tvi på tjugoen ljus...

tiden med zion nu är så galet rolig! men samtidigt väldigt jobbig då han har blivit väldigt mammasjuk, men samtidigt är ju det också väldigt mysigt, haha. då jag får massor med kramar och pussar och känner mig verkligen älskad.. men alla nya saker han hittar på varje dag, det är så roligt att se. min lilla guldklimp!!
jag är så stolt, han är min, min son!
herre jisses, imorgon fyller man år också.. har bestämt att det ska bara bli en vanlig dag. lina och jimmy skulle komma förbi för dom hade ändå vägarna förbi till sundsvall. sen kanske sophie skulle komma förbi. vi får se. birsta ska jag och mamma till också, få se om jag finner några fina tygstumpar så att jag kan sy lite roliga saker. lite sommar fräsha grejer som ska fram nu ju, och vad är roligare än att sy egna saker så att man kan sätta personlig prägel på dom :)

på söndag blir det lite kalas för mig ändå och morsdags firande ute hos farmor, det kommer att bli toppen. så mysigt att träffa familjen eftersom det är så sällan nu.. men jag har ju nästan bara mig själv att skylla.. jag ska ta tag i saken och sluta gnälla. saknar jag så åker jag och gästar hädanefter!

lämnade in min luriga telefon idag, så jag hoppas att det går fort på servicen.. längtar efter den, jag kan knappt använda en vanlig knapptelefon längre.. det går inte. jag börjar ändå peka på displayen!

ja, nu ska jag lämna detta och isället invänta finbesök.
tack och hej.


kanoners.

vilket ståHEJ i helgen alltså. har super trevligt hemma hos maja och alex. mysigt att snacka med tjejerna och dricka lite vin, + pojkarna framför tvspel ha! mot senare kvällen så drog vi ner till timrå och till carros bror. mycket folk och jag fick chansen att säga förlåt till en person som jag trott jag varit dum mot men det visade sig inte vara en sån big deal som jag trott haha, så det är jag glad över. det var väldigt roligt hos den där brorn, många människor som jag inte träffat på väldigt länge. jag vet sen inte alls vad som hände men jag bestämde mig av någon konstig anledning att gå ut och stötte på jennifer och bad henne gå med mig hem, för vi skulle inte vara kvar. så vi började gå.. med hennes högklackar gick det inte alls nå vidare så vi shiftade skor, men inte alls gick det nå fortare men vi kom iallafall en bit på vägen. helt plötsligt bara försvann hon där i mörkret.. jag trodde hela tiden att hon var bakom mig, väntade ett tag mitt i skogen men hon kom aldrig så då gick jag själv hem. var orolig hela kvällen för henne och först idag fick jag veta att hon hade gått in i någon lada efter vägen som det tydligen var en annan fest på. haha.

och samma kväll, utan telefon skulle jag upp till jon eftersom vi inte hade kunnat prata. fick knacka fönster hos dom som fortfarande var vaken men ingen orkade öppna porten. stötte tillslut ihop med en reklamsnubbe som jag fick låna telefon av, han gjorde min kväll hel. så le att min telefon utan vidare inte vill starta. den hade bara laddat ur helt och när jag skulle ladda den när jag kom hem så reagerar den inte ens på det.. hur skumt som helst.... hoppas att det går att fixa när jag ska lämna in den..

idag hade vi presentation hemma hos oss, kom mycket folk faktiskt och några verkar vara intresserade, och jag hoppas för fulla muggar att någon iallafall tänker i samma banor som vi. för vi ska komma långt, vi ska tjäna stort!

zion har somnat för kvällen och jag är nere hos mamma och lånar datorn en sväng. ska kila upp till mig snart igen, slå igång en film eller så. bara mysa för mig själv. haft en trevlig dag, stressigt men mycket trevlig. pappa var och hälsade på igår också, gud så jag saknar honom. det är så sällan vi träffas nu... tråkigt tycker jag. men det blir ju så när man har sitt egen liv med barn och allt. men jag ska försöka träffa dom mer, vill ju vara med när mina små troll syskon växer upp!

och jag sa idag till jon att det händer ju bara mer och mer roligt med zion nu, han lär sig så mycket och gör nya saker varje dag. han är en sån fin liten varelse. och det går ju bara närmare till den dagen han ska börja på dagis.. jag vill inte det! jag vill inte vara utan honom en sekund, inte alls.. mitt lilla gos.... han blir så stor för fort! mammas hjärta.


bra kväll..

är hos maja just nu och har det så trevligt.  kan verka konstigt eftersom att jag bloggar men det är verkligen roligtr här. väntar på att sophie ska komma nu och jag hoppas verkligen att hon göra. maja, alex, putte, carro, sabina och jeffe är här. och jag nöjer mig med dom för dom är otroliga människor. känner kärlek.

allt jag behöver säga.

förutom att jag saknar min älskade lilla son!!!


full rulle..

igår hände det mycket här hemma, stor förändring men inte nöjd.. mötte upp jenny en bit bort sen gick vi hit och satte oss utanför, hon var helt slut efter en promenad runt hela fagervik och det kan jag förstå! sen blev det världens samlig här utanför, sara och ronja kom ut. maud strax efter, sen kom mamma.. och helena. sen ante och matilda, sen även gun haha. sen kom även maria, fanny och sara. vi höll på att sätta ihop stundsmattan, vilket slit och jag hurrar för att det bara behöver ske 1 gång om året. att ta ner den är jag inte med på! mina händer tog väldigt mycket stryk! zion fick skutta omkring också och det blir nog en favorit i sommar haha.

idag ska vi bege oss ut och fixa till grillplatsen i skogen så att jag kan ordna en grillfest framöver. det syns ju att ingen har gjort så speciellt mycket åt sakerna runt huset här och det märks när grannarna kommer ut och är glad att det är någon som gör det. vi har äntligen fått dom att byta ut leksakerna i lekparken också, jag menar det bor 4 barn i huset nu och dom är ofta ute och det har inte blivit något gjort där sen typ 95 ha! dom drog iallafall upp alla stickbuskar igår efter att jag sagt åt dom att det inte går att ha så. jaja..

nu ska jag göra lite lunch sen ska lillen sova och jag ska traska ut:)


allt o inget..

har inte haft någon dator sen senast jag bloggade.. tråkigt men mamma är ju aldrig på hemmaplan typ. fast har inte haft någon tid för detta heller. zion födelsedag blev toppen, massor med folk som kom och grattade och han fick så mycket fina saker! gräsklippare, sån där liten bil, skottkärra, jacka x 2, kläder (världens snyggaste sommar outfit av maja och sabina), mini bowling, badleksaker, leksakskök, smycke m.m.m.m..... han fick börja dagen med att springa in i ett bollonghav haha så söt. slänger upp en video på facebook.

har varit så in i norden mycket den senaste veckan så nu kan jag äntligen pusta ut ett tag och har tid för att dona på med lite saker här hemma. har just nu ett jäkla bestyr med gardin val i vardagsrummet, fick låna med mig några från mamma men kan ändå inte bestämma mig för vilka som passar bäst, har ca 5 olika att välja bland.. det gör det också allt svårare..

hundvakt går bra, men börjar bli lite le nu faktiskt. hon är överallt!

nu ska jag försöka komma någon vart här hemma men dröjer förhoppningsvis inte lika länge innan jag kommer med en update här.

snart kan man kalla sig egen företagare då!


ett ljus i tårtan

jag är tillbaka på blogg.se jag vet egentligen inte varför men allt känns så mycket lättare. och lina fixade ju så snällt fint åt mig, tack gumman!

idag har det bakats, det har bakats mån tro, det har bakats mycket idag.. eller inte.. en fet muffin till zion som blev helt mosad men med lite glasyr på och något god fyllning så lär han älska den. vi gav oss också på att baka en rulltårta, också den helt misslyckad haha. vi får se vilka gäster som kommer och dom som inte dyker upp kan jag garanera att dom läst min blogg. haha.

inatt klockan 01.04 är det ett helt år sedan mitt lilla hjärta kom ut till världen. tiden har gått så fort!
jag är så stolt!!!!! jag älskar dig.


RSS 2.0