ge mig mera..

min mama har inte hållit sig hemma på några dagar och därför inget internet. jag funderar fortfarande på vad jag ska välja eller om jag ska strunta i det för det funkar lika bra att tjyva av mamma.. fast det är ju dom gånger hon är borta länge som är jobbiga.. hm.
skulle också behöva något bra program för bilder, har försökt allt för många gånger och utan att lyckas förstå mig på photoshop så det utesluter jag. vad finns det annars?
zion har varit på dagis och det går bra, han slåss fortfarande dock men det har blivit lite bättre på den fronten ändå faktiskt. sen vet jag inte om det är något mer han är allergisk mot för nu i två dagar har både jag och fröknarna märkt rätt stora prickar som dykt upp runt munnen, hoppas verkligen att det inte är något mer galet som ska hända med min prins. varit med jon flera dagar nu och det har varit bra mysigt, vi har bara legat och proppat i oss massa gott framför tvn men ack så uppskattad sån tid är ändå.. jag får vila och andas ut efter en hel dag med min knopp som ska ha uppmärksamhet hela tiden, mer än han redan får.. går det?
ikväll har jag tagit ur löshåret på amanda för efter en omgång av färgning av moster sara så blev det lite löst så vi tog ut allt och på söndag ska jag sätta fast lika som jag har med flätat och sytt. nu ska jag plocka fram lite gott och alla scrapbooking grejer och sätt igång. just! jag stickade om åremössan idag också, nu blev den topp! har två till jag ska göra om med, imorgon bär det iväg till birsta för att shoppa lite mer garn till halsduk sen en mössa till zion.


-

igår.. vad ska jag säga. aldrig mer haha. var hemma hos mig och gjorde oss ordning för en nykter kväll ute. helst hade jag velat ha en tjocktröja, leggings och lågskor men det fick jag inte bestämma själv. för var sophie snygg så måste jag också så gott det går, jaha men kläderna gjorde kvällen ännu sämre.. ni vet när man inte trivs alls i det man bär.. vi började med att åka till skönsmon men ville ner på stan för klockan var ändå 12. kyla i kön, värme inne men allvarligt vad var det för folk ute igår? knappt någon kotte man visste vem dom var ens, fast det blev bättre med kvällen då det rullade in många kända ansikten. kvällen blev ett svagt ok. jag kan verkligen säga att jag inte dansar nykter, det gick bara inte.. eller så var det bara dålig musik, ja det var det också.. sämst dj.
hoppas er kväll var bra iallafall. jag trodde att jag kunde ha lika kul ute utan något att dricka men nej. hemmafest, ja.
jag somnade väl vid 4-halv 5 tror jag, mamma ringde vid halv 10 och ville att jag skulle komma ner, men få timmars sömn kan jag leva på ändå. en kopp kaffe gjorde susen och vi tog en långpromenad nere vid vattnet. nu lagas det mat, zion har ätit väldigt dåligt från då han blev sjuk så jag måste trycka i honom något mycket nu.
ciao.


-

idag låg vi till sängs ända till halv elva, lilla knoppen fick hoppa in i min säng på natten för han hade då 40,4 i feber.. fick febernedsättande, luftade/svalkade oss på balkongen och sen somnade vi. på morgonen gick jag upp och satte på bompa och lyfte ner honom från sängen, han blev till sig när han hörde tvn men orkade inte gå längre än till hallen där han rasade ihop och la sig på golvet.. sedan har han bara legat i soffan, varit vaken men inte orkat öppna ögonen ens.. det var så jobbigt att se honom må så dåligt! maria kom hit en sväng men åkte efter en stund och handlade lite saker på ica åt zion. fick i honom festis, lite päronpuré och piggelin. det gjorde susen för sedan fick han fart i kroppen och var uppe och rörde sig.. en stund iallafall.
vid halv 4 plockade jag upp lina och vi åkte till stan för plåtning på stadshuset med maja och frida. blev sminkade och fixade håret. det var en väldigt rolig grej att göra, dock förstår jag inte hur dom kan vara så dyr.. 550 för en singelbild, dom knäppte väl 40-50 bilder var på oss men i mappen låg bara ca 20, och då var typ hälften suddiga.. sen fick vi en tråkig fotograf som valde dåliga poser, knäppte utan att vi var berädd och pratade tyst som en mus.. nåja, det var en rolig upplevelse iallafall.
när jag kom hem var zion vaken och låg i mammas famn uppe hos mig, han hade ju somnat vid 5 på eftermiddagen då jon och fanny var här hemma så det var inte konstigt att han vaknade en stund.. sophie och lina följde med mig hem, zion somnade så småningom på lina så mysigt och jag bar honom in till sängen. nu ska jag lägga mig i soffan och prata lite mer med s, sen sova och hoppas på att zion sover bra inatt och mår bättre imorgon. mitt guldkorn.


mitt älskade barn..

zion har ju varit snorig i typ 2 veckor utan att någon riktig förkylning har brutit ut och i förrgår fick han lite feber men inte så hög, efter dagis så såg vi på tv en stund och när han satt i mitt knä så började han rycka i armar och ben men trodde att det var något han själv gjorde eftersom att det inte varade så länge. gick några timmar sen var vi ner till mamma på kaffe och vi kände båda hur zion blev jätte varm fort och vi tog tempen, då låg den på 39,3 (han är lågtempad normalt, brukar ligga på ungefär 36,4) så han fick lite febernedsättande.. medans han satt i mammas knä så fick han dom där ryckningarna igen och vi konstaterade att det var kramper, jag googlade för lite vägledning och ringde till sjukvårdsrådgivningen, dom tyckte att vi skulle åka in på akuten eftersom att han aldrig haft kramper förut. fort på med kläder och åkte in, fick komma in rätt fort för undersökning osv.. hans temp hade då gått ner en aning. barnläkaren kom och tittade till honom och såg att han också hade öroninflammation.. typiskt. han var väldigt lam i kroppen och orkade inte göra många knop, men han hade ju inte fått sova heller eftersom jag var rätt att han skulle bli medvetslös.. läkaren tyckte att vi var så lugn och zion stabil så vi fick åka hem men fick med oss stesolid och kåvepenin + recept.
väl hemma så packade vi ner oss alla tre för sömn, vi bar in zions säng till mitt rum för att hålla koll.. jag kunde inte somna på hela natten för zion vaknade stup i kvarten.. när jag väl lyckats somna till en stund så vaknade jag av att han lät väldigt högt och konstigt (svårt att förklara i ord) så jag klev upp och la min hand på honom för att få kontakt och kände att hela han skakade och krampade, slet upp honom och skrek på jon att han skulle vakna och han fick panik, jag sprang med zion till köket och la honom på golvet, ögonen rullade på honom och han var helt borta plus att han låg som och krampade som en fisk på land alltså.. aldrig varit med om något så hemskt och jobbigt att se.. mitt lilla barn låg där och jag trodde fan att han skulle dö.. fipplade upp förpackningen till stesolid och gav honom det och strax efter avtog kramperna, klockan var då halv fem. tempen låg på 40,4 och vi drog fort in till akuten igen. fick komma in på en gång och en ny undersökning av klimpen.. fick åka upp på 44an och ligga kvar där, äntligen fick han sova gott i några timmar. när han vaknade fick han första dosen kåvepenin och det var ingen hit alls, gröten gick inte ner i magen heller efter det.. men han blev pigg och var uppe och lekte med mamma medans pappa sov en stund. fick åka hem vid 11, skönt. nu hoppas jag på en fortsatt lugn kväll, han har precis lagt sig för natten..
mitt finaste, fy.. detta var verkligen hemskt att vara med om. även om det var "godartade" kramper så blir man livrädd när det väl händer. han låg på golvet och tippade åt sidan då han böjdes som en ostkrok bakåt och skakade som attans.. armarna trycktes mot bröstet och ja.. nu när det hänt en gång så kommer det troligen att hända nästa gång också.. nu ska jag vila mig lite efter en jobbig natt och dag..




dagen...

jag och farmor drog på birsta efter att vi fixat vad vi skulle.. gick på jysk och där hittade jag en ny slajmigt grön filt till zion, det är ju dags att bädda ner ungarna varmt på dagis så den blev perfa! köpte också en meter av vaxduk för att dra över bordet då han äter, ritar, kladdar med annat.. och även en bit under stolen för maten som inte hamnar rätt. sen bjöd min supersnällasilverfarmor för lunch på ikea. det var skönt att vara utan zion och göra något på dagen men väldigt skumt samtidigt, jag ville ju att han skulle finnas brevid mig och bråkas faktiskt.
-
jag kom på en helbra grej.. jag köpte 4 nya glas, och bara fyra ska finnas.. då kan inte folk ta nytt glas för olika drycker! skölja ur och använda igen gäller nu! jag känner en grabb som är expert på att ta nya glas hela tiden.. han börjar på j och slutar på on. handlade lite småplock till och sen drog vi hemöver, plockade upp zion på dagis och sen hemma.... äntligen tänkte jag, men en timme efter skulle jag befinna mig inne i stan och träffa kusin christian. stötte också på tremänningen olle... men nu får dom för tusan sluta växa! smågrabbarna........
-
nu blir det kaffkaff nere hos mor! kaffkaff..... hm... har inte använt mig av det ordet sedan fredrik valde att lämna oss....... miss u boy.


stackars..

okey så nyss lämnade jag Z på dagis, vi parkerade cykeln vid cykelstället och jag hör konstiga läten som jag trodde kom från zion och det låter så konstigt så jag ruskar till honom men han kollar bara frågande på mig, fortsätter med att knäppa lös och hoppa av biken.. så ser jag en unge, säkert några månader yngre än zion sitta precis framför oss i bara t-shirt och tunna mjukisbyxor och strumpor och käka ruttna äpplen under trädet? sprang in genom grindarna och plockade upp honom och med två barn under armarna sprang jag in på avdelningen med honom. frökens förklaring: "ja när storbarnen går ut så stänger dom inte dörren" ja men då är det väl deras jobb att se till att inte dom mindre följer med och allra helst att dörren stängs!. det lät precis som om det hänt fler gånger.. tur att det inte var på zions avdelning.. men vem säger att det inte kan hända där också? vill verkligen inte hitta min knopp sittandes ute i vinter till exempel och äta snö i bara tunna kläder. sen kunde ju vem som helst kunde ju ha plockat upp den där lilla killen och bara gått iväg med honom, ni vet ju vilken värld vi lever i nu. nä fy.......
snart kommer farmor hit och så snällt ställa upp och skjutsa mig på lite grejer. jobbigt det där med att inte ha bil, men jag klarar mig. sen ska jag in till stan och fika med kusin faktiskt. ska bli trevligt!


godnatt

idag har det inte hunnits allt för mycket. lämnat knatten på dagis, varit hemma, tuggat nudlar hos syster, hämtat dagiskillen med cykel.. var hemma fram till kvar i 7 då lina och eva plockade upp mig för ett pass på etic, denna gång afro power på 60 minuter. roligt tyckte somliga, även jag.. lite. det var skönt för kroppen men det var nog inget jag skulle välja att fortsätta med om jag hade en egen vilja.. om lina ska fortsätta gå med mig på ass n legs och core så måste jag gå på dessa pass med henne.. okey, vad gör man inte för vännen sin.
amanda och erik var barnis ikväll, fast bara den där kvarten som zion var vaken efter att jag gått, när jag kom hem igen och helst ville stupa i sängen på en gång så fick jag sätta igång med amandas hår som lossnat lite.. gick igenom håret och vad ser jag. jo hon odlar dreads mellan tränsen. jippie. kammade till lite och drog åt det som lossat sen fick hon bums gå hem. sitter med turban just nu efter dusch och har slängt lite mat i magen i form av mammas lasagne.. smäck vad gott! nu sängen, längtar så mycket tills imorgon bitti då jag får plocka upp min fina son ur sängen och få en morgon puss. hoppas bara att han inte har feber imorgon, tempen låg på 39.1 ikväll....


tvi

samma visa denna helg, jag minns inte vad jag gjort. men för sjutton, så lite händer det ju ändå inte i mitt liv så att jag inte minns. jo, jag var på bakluckeloppis vet jag, fick lite barngrejer sålt så nu finns det utrymme att fylla på nytt nere i förrådet. var på birsta med syster och barnen igår, köpte lite kläder till både zion och mig. sen blev det drama drama drama fram mot em/kvällen..
-
när man gör något för någon annan som man själv skulle ha uppskattat i den sitsen och som du faktiskt också sa att du gjorde, så får man tydligen bara skit. trodde det här som det nu handlar om skulle skötas snyggt, men människan brydde sig inte om någon annan än sig själv och boven i det hela. den dagen vi redan varnat dig för och som vi sett och hört med egna ögon och öron, när den kommer är det ända jag tänker göra är rycka på axlarna, gå vidare med ett leende och vägra känna med dig eller ens tycka synd om dig en sekund. vi har varnat dig och väljer du att tro på den personen som redan gjort er mycket illa. när till och med ett barn hamnar illa, då är det väl verkligen dags att öppna ögonen och ta tag i saken. dom som gör illa barn är inte ens värd att spotta på. sen det mest skrattretande, tro mig.. jag skulle inte ta i honom med tång ens. han har inget som jag skulle tänkas dras till. han är verkligen... ful.
o herre gud vilket muntert inlägg. haha.
-
jag blir gladare sen.


-

igår åkte jag och lina runt i timrå, birsta och stan och kollade några företag och vi blev borta sisådär 2-3 timmar. plockade upp zion efter 2 och åkte då runt i timrå. släppte av lina hemma och åkte själv och hämtade mamma på jobbet. vid 18 möttes jag och lina upp igen för att dra iväg på etic för ett pass ass n legs och core. simon var instruktör och var väldigt duktig på vad han gör. detta är något definitivt kommer göra igen! passade mig perfekt och det tog på dom rätta ställena om man säger så. blev otroligt stolt över mig själv att jag klarade av hela utan större klagomål, det var mest skratt då benen började vika sig under mig och skaka en aning. när jag kom hem tog jag en skön dusch och jisses vad man kände sig frisk efter att ha fått kroppen tränad, sov gott gjorde jag också.
-
men var väldigt trött imorse, tog upp zion och han lät mig snällt ligga i sängen en stund till.. han kom och kollade till mig ibland och pussades, men då jag klivit upp och det blev lite fart i dagen så helt plötsligt släppte han en bomb och blev tjurig som attan! jag vet inte vad det varit.. han har skrikit och grinat på mig haha.. han har lugnat sig lite nu, han kör bilen runt runt i lägenheten och då passar jag på att kolla lite vid datorn och även blogga. vi ska nog ta och gå ut en sväng, aktivera oss en aning.
-
har läst klart när ingen annan ser, trodde aldrig den skulle ta slut hehe. men den var väldigt bra men många tårar har rullat nedför kinderna medans jag läst.. en sann och hemsk berättelse. ikväll ska jag börja på ego woman, älskade ego girl och jag hoppas att denna är lika bra om inte bättre! ja men nu så tar vi på oss kläderna och går ut.
-
just ja, någon önskade fler bilder på min lägenhet.. och det kommer! :)
ska hitta laddaren till kameran först bara!


kort kort

cyklade och hämta skrotnissen idag på dagis, och herre jisses vad han blir glad när jag kom. jag står alltid en bit ifrån och ropar efter honom och han skiner upp som en riktigt sol. mammahjärtat blir kok hett. mitt älskade barn!
sophie kom hit en stund ikväll och vi pratade en sväng och hon har precis åkt.. jag är så trött så ska äta något gott sen soova!


förkylning på g?

med tanke på att det är betydligt många fler som läser än dom ynka med vågade 7 kommentarer jag fått som kom ut med att läsa min blogg, så misstänker jag att det är många som antingen inte vill för att det inte är några vänner precis, eller inte "orkar" skriva sitt namn men vad fan gör ni då vid en dator undrar jag?
jaja. tråkigt då jag var lite nyfiken bara. kul att få veta liksom.
-
har lämnat zion på dagis för en timme sedan och jag saknar honom redan. sitter nu här och ska skriva klart cv och personligt brev, men jag ser knappt med mina ögon som bara rinner.. bryter förkylningen ut nu eller? hoppas inte. jag nyser också, som jag aldrig brukar göra ens när jag är riktigt sjuk.  typiskt. hoppas mamma kommer hem med bilen på lunchen så att jag kan åka upp och snora och nysa på någon på arbetsförmedlingen..
förflyttar mig nu till sängen och bäddar ner mig och skriver klart.
ciao.
i brist på annan bild får denna duga.


bfouvafdcoxhjköwds

det brinner i min skalle! inte nog med att jag inte ätit något idag så skallebanken blir bara värre och värre! jag ska också sätta mig och skriva cv på det.. säger som mamma Jii A! vad nu det betyder...? kändes helt rätt att skriva iallafall. vart ska jag börja med cvt? alltså.. ska jag gå tillbaka ända till 04 liksom då jag började jobba och praktisera smått eller ska jag börja från 08 då jag fick min första anställning på aveny? hur mycket ska man berätta? ska det vara kort och rakt på sak eller ska det vara långt för att visa sig bra typ? eller VAD..
nå, tur att cissi kommer till hjälp om en stund. hon kanske kan lugna mina nerver och komma med en jätte bra historia om min arbetslivserfarenhet.. det var då ett långt ord, men jag kunde stava till det! se där ni.


tittut

någon som vill "komma ut"?:)


?????

jag minns inte ens vad jag gjort i helgen. bara tagit det lugnt tror jag. igår var vi med syster och ronja på kvällen och hoppade studsmatta fast än den var full i vatten, morsan var upp en sväng på kaffe så vi var samlade allihop och det var mysigt kan jag tycka! idag har jag och zion fått besök av meja, lukas och farmor. vi fikade och barnen fick leka tillsammans, vilket tyvärr inte är så ofta. sen har vi bara väntat på att sophie ska dyka upp, hon kommer senare och lina kommer mellan där. hon är påväg nu tror jag, vet inte om hon skulle gå eller få skjuts.. men hur som helst så dyker hon nog upp om en stund.
-
fick precis ett sms av cissi som jag undrade hur det hade gått i helgen för på folkrace tävlingen, det hade inte gått nå vidare i finalen för det hade hänt något med bilen så den börjat koka.. jag kan ju inte så mycket sånt men hoppas att allt är bra med henne nu! ska tjata till mig en dag då vi ska umgås igen, vi har ju haft så trevligt dom två gånger nu.
-
för dom som varit hemma hos mig vet hur det sett ut i mitt vardagsrum, nu har jag möblerat om efter mycket om och men.. nu står dom breda och inte så höga bokhylle-underdelarna vid stora fönstret och är numera vit efter några drag med penseln. sitter nu på dom två kuddarna jag lagt på och har uppsikt över alla bilar som far och människor som knatar förbi.. det är faktiskt en bra härlig plats att sitta på och speciellt när solen fortfarande kikar fram mellan träden!
bild från cirkusen för ett tag sen.


dagen, som vanligt..

Vad är det med mig.. Börjar jag bli sjuk eller vad händer. Jag är helt slut i kroppen. Kanske det kan bero på dagis hela veckan eller att jag sovit för länge. Jag vet bara att jag inte har tid att bli sjuk just nu! ..och inte sen heller för den delen. Jag blev hemskickad från dagis i morse. Zion vinkade hejdå och vände ryggen till, som att han skulle bry sig om att mamma gick liksom. Vad trodde jag? ..Jag hoppades faktiskt lite men är samtidigt glad att det gick så smidigt. Typiskt första dagen han är ensam där så ska han ramla och slå sig rätt illa. Fröken ringde till mig och det lät "allt har gått bra, han har sovit klart nu så du kan komma ner när du vill, ja sen har han snubblat över en boll och fått ett sår på näsan" när jag kommer ner så är det illrött och blodigt vid näsan och pannan dessutom! Men jag frågade honom om han hade ont på näsan och jag pekade (kanske lite väl hårt) men han skakade på huvudet och brydde sig inte om mitt pet så det är nog ingen fara med min lilla tuffing.
-
Under tiden Zion var på dagis så var jag upp till cissi en sväng, jag fick soppa som var jätte god och sen satt vi någon timme och snackade. Tänk att man kan ha så mycket att prata om.. Så mycket att få ur sig. Hon är en äkta vän och jag är glad att hon finns kvar för mig som vissa andra har valt att inte göra. Vi kom hem rätt sent och vi drog iväg med mamma på öb för hon skulle köpta tuggben till Dilba. Jag hittade rymliga förvaringslådor till Zions alla leksaker som ligger och slänger överallt. Nu ska det ta och bli ordning på min gosse!
-
Bakade chokladbollar till mammas jobb ikväll också, blev 4 satser tror jag och hoppas det räcker och kanske blir över.. Till mig! Har nu gjort ett försök med detta inlägg att skriva med stor bokstav för mammas skull, men det är väldigt jobbigt att gå tillbaka och ändra eftersom att jag glömmer här och var. Sen det där med punkt på rätt plats, det går bara inte! 
-
Tusan vilket tråkigt inlägg. Vart är min fantasi?
En sak vet jag och det är att Zion är mitt absolut bästa!
här är mina två små guldkorn när meja följde med oss hem
och inte orkade trippa på sina små fötter i min kapp.


blabla...

igår köptes en tjocktröja och ett par extremt sköna leggings, utmärkt nu när det börjar bli lite kyligt. fast idag var det bra varmt ändå, har haft balkongdörren öppen tills för en stund sedan och det har inte märkts, inte nå svalare inne ändå.. dagis idag gick bra, fröken sövde ner zion i vagnen och jag som inte trodde att det skulle gå.. det gick på en gång. slocknade och låg väl i typ dryga timmen. jag fick sitta i personal rummet och dricka kaffe och gotta mig i en tidning. så fort jag kollade till honom så vaknade han, kanske kände att jag var i närheten. meja följde oss hem och det var så mysigt så! vi la pärlplattor och målade naglarna, zion med.. en ljusblå nagel fick han. cute. sen kom resten av familjen och hämtade lillgumman.
-
zion hoppade i säng halv 7?!?! han var helt slut.. aldrig sett han så trött faktiskt, fast han var så kramig och äkta gosjuk. mamma gillar starkt! cc kom vid läggdags, hon hade gott fika med sig som vi mumsade i oss och jag fick behålla det som blev kvar! perfekt frukost imorgon ha! + banan som mamma så snällt köpte till mig.. och den där typ drycken jag fått av jon så jag ska gå upp i vikt.. man kan ju hoppas iallafall. nå, jag och cicci snackade en hel del och ämnet störde både henne och mig men men ha. vi såg även på det nya programmet typ kungarna av tylösand? helt sämst men det lär ändå bli något jag fortsätter kolla på och sen gillar.. nu har jag så galet ont i magen så jag måste lägga mig och sova.. ändå tid för det så.. gnait!
tvunget? checka knät....


dagis..

liten blir stor. grabben har gjort sin första dag som dagiskille och mamma kan inte vara mer stolt över sitt lil.. stora monster. dock drämde han till två-tre barn.. fick hålla koll hela tiden. zion slocknade så fort vi kom hem och jag känner med för att sova för jag är helt slut. skulle nog aldrig klara av att jobba på dagis, vilket jobb alltså!
nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på bompa...... det går inte att inte kolla nu för tiden haha, nå sen blir det till att laga lite mat. ska testa något nytt.. tips?


-

kvällen igår var rätt bra. innehåll; vin, mc, bil, allstar, memento, gamla goda vänner, dans, bråk, öl.. kan fortsätta men nej. orkar inte just nu haha. ska gå och mysa och pussas på min lilla ängel. han blev så glad när jag hämtade honom! mammas lilla kille, imorgon börjar du dagis.. eller inskolningen men det är stort ändå!
ciao.


utgång..


igår bar det in till stan för att kika in nasty north live, och jag tyckte dom faktiskt var väldigt bra. hade en bra kväll, dock bråk mellan mig och sophie.. helt onödigt och det löste sig lika fort som det urartat, vilket var topp. lite fler händelser jag vill döpa till kaos men själv inte inblandad. var på den lugna sidan igår vad gäller drickat men idag klunkas det lite mer. hoppas på en bra kväll, inget planerat ännu men det blir nog bra tillslut.

zion är hos mina älskade farföräldrar, och jag hoppas verkligen att natten går bra. saknar honom redan, men mamma behöver lite tid för sig själv i form av utgång.. seriöst, i sundsvalls stad. egentligen är det helt kasst men vem har tid, ork m.m.. att åka långt bort för att gå på ett bra uteställe? inte jag iallafall.


nu ska jag ta dom sista klunkarna av vinet och sen fylla på. ses ute.

zion, underbara älskade


snabbt och kort.. eller lite iaf.

senaste dagarna har det varit bloggtorka, verkligen. kortfattat vad som hänt, drakborgen, sophie, jon, pyssel m.m.... zion lär sig nya ord varje dag nu och han börjar på allvar bli riktigt stor.. på måndag börjar inskolningen.
hoppas att jon kan få ledigt så att han kan följa med. lite nervigt tycker jag.. jag som för alltid ville ha honom hemma med mig! men som jag skrivit tidigare, så kommer det faktiskt bli skönt också. jag tror att min lille man börjar bli väldigt trött på mig om dagarna ha! jag älskar mitt guldkorn!
idag sydde jag på lite söt spets på en vit tygstump jag fick över från annat, det fick bli en duk till hyllan.. jag har alldeles för mycket svart och försöker bli av med det och istället för att köpa en ny hylla i vitt så varför inte göra på detta vis. rätt gulligt blev det ändå. ignorera sakerna.. dom ska bytas ut.
bild 1,2,4 och 5 köpt på boom. jag sa att jag inte skulle handla något när syrran drog med mig in där, men alltid får man med sig något ut. men dess små köp är jag nöjd med. ljuslyktan fick jag av mamma, eller rättare sagt tre stycken. hänger sött i v-rummet. det börjar bli lite ordning på mitt hem nu, men ändrar alltid. plockar upp och ner, byter och gör nytt..



RSS 2.0