Jul jul strålande jul

Jag kan antingen låtsas som att jag inte alls tänkt på honom idag eller så är jag ärlig mot mig själv och andra och istället berättar att jag ägnat varje tanke på honom idag.. Onödigt, jag vet. Inte alls bra, jag vet det också.. Det har bara varit svårt att låta bli. Du är så långt borta för mig. Jag ogillar den här situationen jag befinner mig i. Jag har självklart njutit av denna mysiga jul tillsammans med släkten, tack för närvaron! Jag älskar er! Nu fortsätter jag min kväll i soffan med sällskap. Snart bad. Sen sängen. Imorgon är en ny dag med massor av roligheter, bland annat julklappsbyte med en hel skara vänner. Får även två finbesök på förmiddagen. Förhoppningsvis kan jag då tänka på annat än dina fingrar dansandes över min rygg, ditt sätt att nypa tag i min haka och dra mig till dina läppar, slippa ha ditt skratt och roliga historier ekandes i min trånga skalle.. Ja bara imorgon kan min önskan slå in och en vacker dag har jag glömt dig.


How wonderful life is...

Mitt liv är fantastiskt bra nu! Så bra att jag tvivlar på att det verkligen är sant, är det faktiskt mig som oturen vänt för och istället gett mig så mycket tur i allt vad det gäller och framförallt.. Lycka! Jag är så glad, aldrig en sur min, aldrig några tårar.. Allt klaffar så fruktansvärt perfekt nu! Jag är mestadels lycklig över att vi snart flyttar till nytt, att jag fått lära känna så många nya underbara människor, att min familj mår bra och dessutom dom ocksp är på väg mot bättre tider, mitt roliga nya jobb som är så sjukligt kul och givande, min älskade son som är det absolut vackraste lilla monstret i hela vida världen, den fina kontakten och relationen (vänskaplig!!) jag och zions pappa har, att det snart är jul och vi får en anledning att samlas hela släkten, att jag har en speciell person som förgyller mina dagar med det lilla extra och slutligen att jag har dom allra bästa vänner man kan tänka sig! Allt går som jag aldrig ens vågat hoppas på, perfekt!

Renoverar för fullt i lägenheten och ska imorgon åka och köpa golv, två dagar ska gå och i den väntan ska jag passa på att måla alla rör och element, sen är allt tiptop och vi kan börja med badrummet som blir den jobbigare biten men allt ska vara klart till flyttlasset går så det är bara att köra på!


En gång i tiden var ett tag sen nu...

Allt var så mycket lättare då. Den gamla skolan.


RSS 2.0