som oftast, en bra helg..

oo herre jisses vilken helg jag hade. i fredags gick vi på bio och såg kommissarie späck. haha jag hade ju helt klart rätt humor för denna film. väldigt överdrivet men ack så kul. fast det var så tråkigt folk på samma bio så jag höll inne mina skratt och fick ont i magen, men jag la ifrån mig några grova flabb också. på lördagen for jag ut med zion till farmor och farfar och gav dom instruktioner om hur mitt lilla moster funkar och om hans rutiner. han tycktes inte alls skulle sakna mig, ledsamt att åka ifrån honom men jag visste att det skulle gå så bra så. sen åkte jag hem och duschade sen sprang festen över till sara och johan. jag och johan dansade till just dance på wii, gud så roligt det var och jag har en sån sjuk video jag vill slänga upp men jag hittar inte kabeln till mellan datorn och telefonen... typiskt. nåja, sen fick vi skjuts in till casino och där försökte jag mig på några maskiner men det gick ju inte alls. träffade massor med människor man sällan träffar och det var verkligen trevligt.

när vi väl bestämde oss för att gå vidare till allstar så anslöt sara två snubbar till i vårt gäng, och det fick ju jag sota för senare men nåja det är inget jag orkar skriva om ens. vi beställde en öl och sen slog vi oss ner, men det var ju bara för en stund sen ville jag dansa, och så blev det. hittade älskade vänner som jag umgicks med större delen av kvällen och det var ju galet kul. också där träffade jag på väldigt många vänner. jag kan bara summera lördags kvällen som helt underbart rolig och mysig!

söndagen bestog av att hämta hem min lilla gosse som jag då saknade otroligt mycket. sen var vi bara hemma och gosade! igår kom sophie till oss och hälsade på, saknat henne. hon var varit borta på en stockholms weekend med basse och dom verkade ha haft det mysigt dom med! hon kom hem med en jätte fin ljushållare till mig, snacka om att jag blev glad! har ställt den så fint på mitt databord och bara väntar på att få tändas och ge ifrån sig så härliga ljus och mönster på väggarna i det lilla krypinet jag har där för datorn! det var skönt att få snacka av sig en aning mycket, och bara av att fått träffa henne så känner jag mig så mycket gladare, trots att allt fortfarande är kasst runtom. men ja, hon är en underbar människa som jag kan lita på till 100 procent, jag vet att hon lyssnar och alltid kommer med bra svar på mina tankar och funderingar, kring absolut allt.

nu ska jag tvätta av mig dagens smink och sen hoppa i säng. ja det blev sent inatt med men jag har haft så mycket att kolla igenom på internet eftersom jag saknat uppkoppling i flera dagar.
jag säger godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0