Jag älskar livet idag

Igår var en blandad dag, jobbet gick bra men segt, glad över att få hämta paketet med allt smink jag beställt, orolig över att inte riktigt få ihop kvällen men räddarna i nöden, farmor och farfar, kom till undsättning. Mycket trevlig kväll på Medvind med nya chefen och arbetskamraterna! God mat, bra musik och så härligt sällskap! Kaptenen tog en extra tur för att vi skulle se sälarna, det tackar vi för.
Idag har jag varit riktigt effektiv med jobb först, hem och drack kaffe med mor, klädde om köks stolarna i vitt tyg (mycket nöjd) Skänkte massa tröjor till liknande "uff"lådan. Ska senare ikväll sy lite nya kuddar och försöka hitta en bräda för att kunna klä om träfåtöljen och även måla den imorgon. Idag är livet helt perfekt då jag hunnit med allt vad jag gillar att göra, och att som bäst avsluta Zions vakna tid för dagen så kramas vi under en filt med tända ljus och bompa på tv.
Just, beställt hem en riktigt stor godispåse med Jon.. Herregud vad jag längtar tills han kommer hem från Bergsjö!
Imorgon ska jag åka en sväng till Tommie efter jobbet innan han åker till stockholm. Till stan och köpa höst jackan jag spanat in och även kika på arbets skor. Tvätta och på kvällskvisten ska jag och Zion åka och storhandla. Fullspäckat schema, men jag älskar det!


Big baby

Senaste tillskottet på min kropp. Älskar den hårt! Lite småfix kvar, så som mer leopard prickar och fler zebra ränder (ser mer ut som tribaler nu.....ush) sedan bär det av neröver. Det ser väldigt rörigt ut nu men det är för att den är nygjord, den kommer bli så mycket mer "soft" när den läkt klart. Jag är ingen hård brud inte. Ska också slänga i lite färg på denna, antingen röd, rosa eller vitt i blommorna.


Överlycklig

Man kan säga att jag nu har 3 jobb. Vilken hårt arbetande kvinna jag blitt med åren, skämt o sido. Just idag är jag så överlycklig för jag börjar redan imorgon klockan 7!  Ska bli skönt att få sova iallafall en timme längre än vanligt, eftersom jag aldrig lyckas somna tidigare än 11-12. Ska bli väldigt roligt! Två av jobben kan komma att krocka ibland, men min chef på fhp är så förstående så det gör då ingenting! Andra jobbet är ju bara på kvällstid då och då så no problemas! Det enda som kan bli jobbigt är när jag samtidigt har mina helger på fhp 5+2+5 liksom.. 4 dagars ledighet i månaden kan bli hårt men jag gillar läget ändå!
Idag har vi varit på Sättna, dock bara en kort stund då Zion ogillade att ha hörselkåporna på sig så vi for hem istället. Ska nu tvätta upp lite arbetskläder och sedan drar vi iväg och åker lite cross med Jon. Mys ikväll och ladda upp inför en spännande dag imorgon!


Sammanfattning..

Förlåt att jag svär på barnet, men fy fan vad min onga blivit stor nu!
Han riktigt pratar, han diskuterar med mamma, och han kan ,tyvärr, framförallt ta till skällsord!
Det är helt ofattbart, att min lilla bebis pratar och har en så len och fin röst. Förutom..
"Dumma mamma" (stamp med lillfoten) hoppsan lilleman, en krona i burken,
för tjurkskallighet och elaka ord. (Tur är har inte svordomarna börjat spotta ur hans lilla trut, än)
Burken finns inte, men bör införskaffas inom kort, dock för mamman och pappan. Vi blir nog rik på kort tid..
På senast har jag bara jobbat och slitit, nu äntligen lite ledighet. Då hittar jag mig själv igen,
med form av lite pyssel i hemmet, göra lite nya smycken och massa tid med Z osv.
Tråkigt för honom bara att vara ifrån dagis där han stortrivs med sina kompisar.
Men mellan jobbdagar och ledighet ska jag ta och praktisera, detta ska fixas imorgon.
Vi har varit i Furuvik och Zion levde loppan med alla djur och karuseller.
Badat har vi inte gjort allt för mycket, både jag och Zion är badkrukor när det gäller havet.
Vi har snyltat lite på pappas och thereses pool där hemma.
Jag älskar min familj.
Mamma älskar dig Zion.


RSS 2.0