.

Det är så svårt att välja rätt, att alltid veta vad man vill
När verklighetens jäkt hindrar dig från att nånsin stanna till
Pausa en minut och spola tillbaks det som inte blev så bra
Och alla andra vet så mycket bättre om vad du borde och ska
De tisslar och tasslar, tänk så mycket du gör fel
För alla andra vet ju bättre även om du vet en del
Det är svårt att vara liten i en värld som är så stor
Och alla människor omkring dig aldrig vandrat i dina skor
När allting du gör kräver en förklaring
Tänk om alla skötte sitt, vilken tidsbesparing
Vad mycket vi skulle orka och vad enkelt att existera
När vi slipper lägga tid på att vara bäst och briljera!
att blogga har runnit ifrån mig lite faktiskt. tråkigt. det är ju för min egen skull.


han filmar värre än män i sport.

lilleman tror att det funkar varje gång att fejka en skada och få en kram. när man säger give me five och han handflatar min hand så är det roligt första gången och han gör en gång till men då gör han "den onda" minen och vill att jag ska blåsa och pussa, och till en början gjorde jag det varje gång för att jag tänkte liksom okey låt gå.. men nu har jag förstått att han kommit på det där, så idag när han på riktigt klev snett på en leksak som låg på golvet så blev han lite ledsen först och kom haltandes och fick en kram men sen gick herr skitunge tillbaka och sparkade på den med vilje och kom tillbaka men jag sa till honom att det gick bra och han vände om och tro på tusan att han gör det igen! denna gång försöker han få ut några krokodilisar och haltar värre än första gången då han gjorde illa sig på riktigt. haha. ja han är för rolig min lilla kis.
-
vad är..
"man spänner fast sig"
"man har den utomhus"
"man åker ner för en backe"
tror det klickar, men jag är kanske helt vilse. jon snackar julklapp.
han kan om han vill. med denna klubba fick han mitt hjärta att smälta.


härliga fredag..

var ut en sväng i det härliga vädret idag, lekte med zion men han var så klumpig i sin overall så vi gick in och slängde zion i vagn och drack varm choklad, sedan hjälpte jag syster med läxor. inte så händelserik dag.

..men sköna fredag! jag och jon har vapenvila, alltså en kväll var för sig och jag njuter till fullo fast än jag saknar honom. han är ute på rull med macke och ante. själv så har jag fått snabb besök av sophie och vi pratade lite bara, såg lite på datorn. tänt ljus i hela lägenheten och det är galet mysigt. kina var här förut också och lämnade present som betalning för att jag satte löshår på matilda, 5 tavlor till zion med nalle puh, ior, tigger, nasse och heffaklumpen på. har inte gillat den ligan så mycket och har helt undvikit att sätta kläder på z med dessa filurer på men tavlorna var väldigt fina! imorgon ska vi ta och sätta upp dom på hans redan så fulla väggar men vi får ta ner något då istället.

nyss kommit upp ur ett skumbad, tände ljus och läste ego woman, men än en gång gör jag det misstaget att fylla för varmt vatten så man inte orkar ligga länge, och jag hade heller ingen lust att släppa ut och fylla i lite kallvatten så jag knallade upp. ska knäcka handlederna nu och sätta igång med slutet på zions mössa jag stickar.
jag behöver inte ha ångest imorgon och heller inte huvudvärk men jag hoppas att ni som förmodligen får det ändå har en bra kväll ikväll.


flinten

dumma dumma dumma mamma! började med att klippa lillkillen igår men det blev ju bara kaos med hans vackra guldlockar så tillslut var jag tvungen att raka av honom allt, ajsing. det blev inte alls fint.. tur att det växer ut och blir tjockare. men jag har så dåligt samvete, plus att han ska knäppa kort på dagis den 26e. när han blir äldre kommer han att vara arg på mig när han ser dom korten.. sliter flinar för jag är så arg på mig själv! dumma jag!
ja, mamma är helt koko.


min gurkstump


om grabben själv får välja, kan man säga.

......Med mama Cs talan..
Trist att inte kunna blogga alltid när man vill. Jag kommer på så mycket ja vill dela med mig av men hoppsan så har jag ju inte internet just då. Mycket bilder jag vill visa precis när det händer. men nix. Måste verkligen ta tag i det där nu, men jag vet fortfarande inte vilket jag ska välja.
Som vanligt är mitt minne kort och jag minns inte speciellt mycket av dom senaste dagarna.
Min goknubb mår sisådär, lite sjuk så han blev hemma från dagis idag. Hoppas att han är frisk och kry nog att gå imorgon! Imorgon ska jag åka på birsta och handla lite nya kläder åt lillsnubben, vilket verkligen behövs. Nu när man snart blir isbit så fort man går ut så märker man att man inte tänkt till riktigt på vad man har hemma. Så imorgon.. Ja, imorgon. Fast samtidigt tar det ju emot lite att köpa nya kläder som han ska slita på dagis och smutsa ner med såna omöjliga fläckar som inte går bort.. Får shoppa lite till hemmabruk och sen fynda dagisplagg på ButikLiten. Det låter ju bra.


jordgubbsfan

jag ogillar just nu allt som heter jordgubbe och lina. starkt! vi har haft en liten pysselkväll och två tredjedelar av kvällen gick åt till att försöka sy till en jordgubbe som hon så gärna ville göra och jag hängde på. min blev rätt okey, faktiskt. medans hennes.. inte såg så vidare ut haha. hon lär nog slänga upp en bild på sin egen blogg. nå.. det har varit te och snack. en bra kväll förutom svordommar på dom nedrans jordgubbarna! var på biblioteket förut idag och drog ut några sagor till zion på usb och sedan lånade vi några böcker. nu har jon kommit för mys, love it.


TRAGISKT

jag fattar verkligen inte. igår fick jag ett sms som jag ville kolla upp. varför vet jag inte, för det är helt sjukt att man kan bli intresserad av en sån här grej och jag skäms ens att säga det. men iallafall så fick jag veta om en snubbe hängt sig live och i en tråd på flashback hade han skrivit ut vem han var och att han helt enkelt skulle ta livet av sig och kände det inte jobbigt eller så vad det verkade som med sina smilegubbar osv.. ja, ni kanske har läst detta i tidiningen idag, jag vet inte om media tar upp sånt här. men iallafall.. jag blir så arg på dom människor som gör det roligt, dom som tagit en bild från sändningen och skrivit ...."just hanging" idioter. galet vad jag tycker synd om denna kille. folk satt och peppade och hejade på honom innan han genomförde det. jag tappar verkligen ord. idag ångrar jag att jag såg på videon som nu är borttagen tack och lov, men jag kunde inte fatta att det var sant.. hur ofta händer något sånt här liksom.. har nu spenderat några timmar idag och läst igenom folks kommentarer, och vissa.. är helt otroligt korkade alltså. hur kan man skriva så elakt, och hur kan man visa så sjukt lite respekt mot hans vänner, familj m.m..
men nu hoppas jag verkligen att detta var det han ville och att det inte bara var ett rop på hjälp, för nu är han på andra sidan. må du vila i frid marcus.


familj.


6 dagars summering..

oh nu har det tatt en väldans lång tid sen jag slängde in något här. men det är faktiskt så att mor lilla inte varit hemma. får gå några dagar bakåt.. i fredags var jag med cc, lina och majsita. vi köpte lite gotta och skulle egentligen plocka fram garn och stickor men så blev inte fallet, vi fastnade vid scrapbooking istället. på lördagen var jag med jon och ja.. gjorde inte allt för mycket tror jag? låg i soffan med täcke, såg tv med 20 ljus tända i rummet.
det känns som jag gjort mer vettigt i helgen som var men jag med mitt minne..
.
i måndags startade iallafall allt stress, gick på aktivator och i mina öron låter det helt fantastiskt att det finns såna möjligheter för unga vuxna, i lilla timra kommun! jag och en gosse till är i gruppen, det skulle varit fler men dom var "sjuk", jag vet inte jag. fick låna bilen av farmor så allt farande mellan dagis och timrå blev lättare, hon är guld värd. ska också anmäla mig till sambandet och framsteget. sambandet främst pga mina rygg- och handledsproblem, framsteget för plugg och praktik. men jag undrar.. medans jag går på det där(för jag vill ju ha jobb), tänker jag fortsätta söka arbete men om jag nu får ett jobb framöver ska jag droppa studierna och praktiken då eller hur fasiken blir det? för jag menar, det där ligger väl på runt ett år eller mer.. nä, jag måste prata med dom imorgon innan jag blir indragen i något som bara blir kaos.
.
lämnade zion på dagis halv 9 ungefär och slänger nu in detta inlägg lite snabbt så ska jag fortsätta med högen av papper som aldrig verkar ta slut.


morsning!

jesus. jag kunde inte ta det seriöst och inte fatta riktigt igår när jon berättade om detta, men när jag slår på hjärnan på sitt djupaste jag och tänker lite längre så förstår jag ändå allvaret i detta. vad göra hörrni? kaos.
http://isaskar.wordpress.com/2010/03/29/dollarns-kollaps/ )


bilden talar för sig själv


-

skallebank skallebank skallebank-bank-bank, bank.....
nu har jag suttit som en dåre och sökt jobb alltså. det är inte bara pengar jag tänker på, det är just det här.. tanken på att sitta i min lägenhet själv där det är tyst och jävligt. nej. jag vill ut och göra någonting och det nu! jag skulle kunna jobba gratis bara för det. nu när jag känner mig nöjd över alla förbockade sökta jobb så ska jag dra mig in till sovrummet och städa ur alla garderober faktiskt. det är verkligen inte likt mig att ha kläder slängda på golvet, men det är fullproppat i skåpen så vad göra? rensning, flytta om hyllplan och klädhängare står först på listan! 1 timme o 20 min kvar till hämtning av knoppen.


krå

för att göra en lång historia kort om mitt nick.
carolina är mitt rättstavade namn, folk började skriva med k, alltså karolina, och istället för carro blev det då karrå, och en ännu mer förkortning krå (som bara två människor ff kallar mig, förr alla) och eftersom inte å alltid går hand i hand med internet och alias så blev det då kra (kra.blogg.se t.ex) och för att göra det ännu mer invecklat så valde jag att skriva ut mig som ckra, alltså vet både folket som stavar mig med k och dom med c att detta är jag. hm. där fick du din förklaring anonymaren :)
-
lämnat kisen på dagis, ska sätta mig och skriva om cv nu och dra ut på papper nu när mamma köpt nya bläckpatroner.  måste försöka låna bil i veckan! måste ha jobb nu, måste ha jobb nu! satte löshår på matilda igår kväll, blev toppen snyggt på henne då hon hade perfekt hår för detta. senare idag kommer amanda ner hit och hon ska få sitt fastsytt. blubb, på återseende!
älskar mina nya liknande madicken-skor


tusen..

tack för tipset om photoscape, nedladdning pågår!
jisses så många projekt och grejer som jag försöker bolla med samtidigt nu. det är stickning, löshår ska sättas på tjejer, scrapbooking, pärlor m.m, zions rum, af och söka arbete. jag står upp fortfarande men lär ligga innan denna vecka är slut.
helgen var relativt lugn, hängde med lina i fredags och gjorde inte allt för mycket, vi gottade oss i att vi inte behövde må dåligt imorgon som alla andra som var ut. ja det var väl det. lördagen var jag med jon, vi var in till birsta och skulle egentligen på drakborgen men det var så mycket folk så vi vände vid kassan, förstår ni hur jobbigt det var att gå ut med zion igen, så ledsen han blev.. det skar i mitt lilla mammahjärta. men vi åkte istället på toys r us och köpte honom en snygg bilmatta i såna delar typ som ett pussel. stötte också på pappa och småsyskonen där. söndag så tjatade jag upp jon ur sängen för det kliade i kroppen.. jag ville göra något och lagomt en stund innan så ringde lina så vi bestämde oss för att hälsa på dom över dagen. lilla mille hade vuxit sig lite större, riktigt fin liten kille det där. synd att jag inte har laddaren till min kamera annars hade det knäppts väldigt mycket bilder att lägga upp. zion var så snäll med sin kusin när han var ledsen så hämtade han nappen hela tiden.
idag har jag hunnit med städning och sytt fast microringarna till tjejen som kommer idag. zion ska sova en stund nu och då blir det lite pärlor och scrapbooking. ja, så blir det.
later!


RSS 2.0